Κτηνίατρος πυροβόλησε με ηρεμιστικό άνδρα ντυμένο γορίλα

κτηνίατρος-πυροβόλησε-με-ηρεμιστικό-392523

Αλλόφρονες οι φύλακες ενός ζωολογικού κήπου στην Τενερίφη, έσπευσαν να καλέσουν ασθενοφόρο, όταν ένας κτηνίατρος πυροβόλησε με ηρεμιστικό βέλος έναν άνδρα που φορούσε στολή γορίλα.

Η αστυνομία στο ισπανικό νησί έλαβε ένα τηλεφώνημα από ένα πανικόβλητο θεατή, που δήλωσε ότι ένας γορίλας είχε δραπετεύσει από το κλουβί του στο ζωολογικό κήπο Loro και πως τον είδε να τρέχει γύρω από το θεματικό πάρκο.

Ο κτηνίατρος κλήθηκε και μόλις εντόπισε το γορίλα του έριξε ένα ηρεμιστικό βέλος στο πόδι του με αρκετή δόση φαρμάκου για να καταπραΰνει ένα ζώο 200 κιλών.

Σύντομα όμως ο κτηνίατρος, που βρισκόταν στην εργασία του μόνο για δύο μήνες, συνειδητοποίησε πως το πλάσμα στην πραγματικότητα ήταν ένας υπάλληλος του ζωολογικού κήπου, ντυμένος με στολή γορίλα, που σκηνοθετούσε μια υποτιθέμενη διαφυγή προκειμένου να ελέγξουν κατά πόσο λειτουργεί ο συναγερμός σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ο 35χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του νησιού μετά τον πυροβολισμό, σύμφωνα με την εφημερίδα La Opinion de Tenerife.

Είναι σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας υποστεί αλλεργική αντίδραση στο ηρεμιστικό, ωστόσο αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου