ΔΙΕΘΝΗ

Ιερόδουλη σκότωσε μεγαλοστέλεχος της Google, ήπιε το κρασί της και έφυγε

ιερόδουλη-σκότωσε-μεγαλοστέλεχος-τη-425795

Στη σύλληψη μιας ιερόδουλης προχώρησε η αστυνομία της Καλιφόρνια για τη δολοφονία κορυφαίου στελέχους της Google μέσα στο ιδιωτικό του γιοτ, ενώ ερευνάται και για περισσότερες δολοφονίες καθώς… η χαρακτηριστική άνεση με την οποία φέρεται να διέπραξε το έγκλημα τους έβαλε σε υποψίες.

Η Αλίξ Τίκελμαν, 26 ετών, συνελήφθη στις 4 Ιουλίου με την κατηγορία της δολοφονίας από πρόθεση του 51χρονου Φόρεστ Χέις, ανώτερου στελέχους της Google, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός τον περασμένο Νοέμβριο στο γιοτ του.

Μετά από έρευνα οι υποψίες έπεσαν στην Τίκελμαν, της ο οποίας το θύμα ήταν συχνός πελάτης. Κάμερα ασφαλείας άλλωστε είχε καταγράψει την ιερόδουλη να κάνει ένεση ηρωίνης στον 51χρονο Φόρεστ Χάγιες και να τον αφήνει να πεθάνει αβοήθητο από υπερβολική δόση. Η ίδια κάμερα δείχνει την 26χρονη να απολαμβάνει το κρασί της χωρίς καμία ένδειξη βιασύνης ή πανικού την ώρα που ο 51χρονος αργοπεθαίνει

Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο αυτή να μην είναι η πρώτη δολοφονία της 26χρονης, ενώ δημοσιεύσεις της στο facebook “μιλούν” για δολοφονίες εν ψυχρώ.

Το πτώμα του στελέχους της Google ανακαλύφθηκε το επόμενο πρωινό, από τον καπετάνιο του σκάφους.

Η 26χρονη συνελήφθη αφότου αστυνομικός υποδύθηκε τον πελάτη, και συμφώνησε να πληρώσει πάνω από 1.000 δολάρια για ένα ραντεβού μαζί της. Σημειώνεται ότι ο 51χρονος ήταν παντρεμένος επί 17 χρόνια και ήταν πατέρας 5 παιδιών. Πριν από την Google είχε εργαστεί στην Apple και την Sun Microsystems αλλά και σε άλλες εταιρείες τεχνολογίας.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου