ΔΙΕΘΝΗ

Κύπρος: Σε διαθεσιμότητα υπάλληλοι ξενοδοχείου για κακοποίηση σκυλιού

κύπρος-σε-διαθεσιμότητα-υπάλληλοι-ξε-428623

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν υπάλληλοι ξενοδοχείου στην Κύπρο, οι οποίοι φέρονται να πέταξαν ζωντανό σκυλί σε μηχάνημα σύνθλιψης χαρτοκιβωτίων.

Της βάρβαρης συμπεριφοράς των ξενοδοχοϋπαλλήλων έγιναν μάρτυρες τουρίστες οι οποίοι αφού κατείγγειλαν το περιστατικό μετέφεραν το σκυλί σε κλινική. Το άτυχο σκυλάκι, το οποίο κατά τη μεταφορά του βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, δεν κατάφερε τελικά να ζήσει υποκύπτοντας στα τραύματά του.

Η εταιρεία Tsokkos Hotels, μετά το περιστατικό που συνέβη στον Πρωταρά, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το συμβάν και ενημερώνει ότι μέχρι η αστυνομία να εκδώσει το πόρισμα της για την υπόθεση θέτει αυτούς τους υπαλλήλους σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εντολή που δόθηκε στους εργαζόμενους ήταν να μεταφέρουν το σκυλί που περιφερόταν άρρωστο και αδέσποτο, σε καταφύγιο, όμως εκείνοι δεν υπάκουσαν, πετώντας το σκυλί στο μηχάνημα.

Το περιστατικό που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Φιλελεύθερος έλαβε μεγάλες διαστάσεις στην Κύπρο προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από πολίτες ενώ δημιουργήθηκε και σελίδα συλλογής υπογραφών για καταδίκη του περιστατικού.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου