ΔΙΕΘΝΗ

Νέα ιστορία για τον 33χρονο πλέον Χάρι Πότερ

νέα-ιστορία-για-τον-33χρονο-πλέον-χάρι-π-428867

Μια νέα ιστορία στην ιστοσελίδα της για τους θαυμαστές του Χάρι Πότερ, έγραψε η συγγραφέας του best seller, JK Rowling, αποκαλύπτοντας πώς είναι ο Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη στα τριάντα τους.

Το σκηνικό διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του τελικού Quidditch World Cup, ενώ η ιστορία παίρνει τη μορφή μιας κουτσομπολίστικης στήλης στην εφημερίδα Daily Prophet υπογεγραμμένη από την δημοσιογράφο Ρίτα Σκίτερ.

Στο άρθρο, η Σκίτερ γράφει πως ο Χάρι Πότερ, που είναι έτοιμος να γιορτάσει τα 34α γενέθλιά του, «έχει μερικές ασημένιες τρίχες στα μαύρα μαλλιά του» αλλά εξακολουθεί να φορά τα «χαρακτηριστικά» στρογγυλά γυαλιά του.

Επισημαίνει επίσης, πως ο Χάρι Πότερ έχει πλέον «ένα άσχημο κόψιμο πάνω από το δεξί του ζυγωματικό» για να συνοδεύει τη διάσημη ουλή σε σχήμα αστραπής.

Η ηλικία φαίνεται επίσης πως αφήνει τα σημάδια της και στον Ρον, με τη Σκίτερ να γράφει πως η περίφημη κόμμη του «αρχίζει να αραιώνει ελαφρά».

Στο άρθρο υπάρχει επίσης αναφορά και στα μαλλιά της Ερμιόνης «Μήπως η Ερμιόνη Γκρέιτζερ αποδεικνύει πως μια μάγισσα μπορεί πραγματικά να τα έχει όλα; (Μην κοιτάξετε στα μαλλιά της)» γράφει η δημοσιογράφος.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου