ΔΙΕΘΝΗ

Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο γιος του Σέρβου σκηνοθέτη Εμίρ Κουστουρίτσα

τραυματίστηκε-σε-τροχαίο-ο-γιος-του-σέ-462557

Ο 36χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο με βαρύ τραυματισμό στον θώρακα. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει κατάγματα πλευρών και εμφάνισε τραυματικό πνευμοθώρακα (παθολογική κατάσταση κατά την οποία υπάρχει ελεύθερος αέρας μέσα στον θώρακα), γι’ αυτό και του τοποθετήθηκε σωλήνας αναρρόφησης (κοινώς μπιλάο).

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηριζόταν μέχρι χθες το βράδυ σταθερή. Εκτός από τα σπασμένα πλευρά ο 36χρονος έχει “όπως αναφέρουν πληροφορίες” κάταγμα κλείδας, κάκωση αυχένα και κάκωση στο γόνατο, ενώ διατηρεί πλήρως τις αισθήσεις του. Διακομίστηκε στη Σύρο με ταχύπλοο τα ξημερώματα του Σαββάτου με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του ΛΣ, ενώ ο πατέρας του, Εμίρ, έφτασε χθες εσπευσμένα αεροπορικώς στη Σύρο.

Οσον αφορά στις συνθήκες του ατυχήματος, πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό συνέβη στη Σίφνο το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο γιος του σκηνοθέτη οδηγούσε γουρούνα. Πηγές αναφέρουν πως στο τροχαίο ατύχημα δεν υπήρξε εμπλοκή με άλλο όχημα.

Ο 36χρονος Στρίμπορ είναι συνθέτης, μουσικός και ηθοποιός, γεννήθηκε στο Σεράγιεβο και από μικρός παθιάστηκε με τη λογοτεχνία και τη μουσική. Είναι ο ντράμερ των «No Smoking Orchestra», ενώ έχει φτιάξει και το δικό του γκρουπ, τους «Stribor Kusturica & the poisoners».

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου