ΔΙΕΘΝΗ

Ομαδικός βιασμός και διαπόμπευση για 30χρονη Ινδή

ομαδικός-βιασμός-και-διαπόμπευση-για-30-462782

Την κόλαση ζουν σε καθημερινή βάση τουλάχιστον 12 γυναίκες που πέφτουν θύμα βιασμού στο ινδικό κρατίδιο Μάντια Πραντές, βάσει των στοιχείων-σοκ του κρατικού συμβουλίου ελέγχου εγκλήματος. Και είναι άγνωστο πόσες περιπτώσεις δεν καταγγέλλονται.

Τελευταίο θύμα, 30χρονη Ινδή η οποία καταγγέλλει ότι βιάστηκε ομαδικά από έξι άνδρες, ανάμεσά τους ο εν διαστάσει σύζυγός της, οι οποίοι την ανάγκασαν να πιει ούρα μπροστά στον δεκάχρονο γιο της.

Το περιστατικό το οποίο συνέβη την περασμένη Τρίτη στην περιοχή Καντούνα του κρατιδίου Μάντια Πραντές καταγγέλθηκε στην αστυνομία της Παρασκευή, ανακοίνωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής της περιοχής Μανόζ Σάρμα.

Το θύμα, μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, είπε ότι βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της περίπου δύο μήνες εξαιτίας διαφωνίας για περιουσιακά ζητήματα.

Καταγγέλλει τον σύζυγό της ότι την κάλεσε στο αγρόκτημά του για να συζητήσουν σχετικά με τη διαφωνία τους, αλλά όταν εκείνη έφθασε μία ομάδα ανδρών την χτύπησε, την βίασε και την περιέφερε γυμνή στο χωριό παρόντος του γιου της.

Όταν η γυναίκα ζήτησε να πιει νερό, καταγγέλλει ότι οι άνδρες ούρησαν πάνω στο πρόσωπό της και την υποχρέωσαν να πιει, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως είπε ο Σάρμα, οι δράστες κλείδωσαν την γυναίκα μέσα σε ένα δωμάτιο και διασώθηκε από τους γονείς της μερικές μέρες αργότερα, οι οποίοι στη συνέχεια επικοινώνησαν με την αστυνομία.

Ο ίδιος είπε ότι η αστυνομία συνέλαβε ορισμένους άνδρες και τους ανακρίνει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου