ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Δάσκαλος ζούσε παρέα με εκατοντάδες πύθωνες σε πλαστικά δοχεία

ηπα-δάσκαλος-ζούσε-παρέα-με-εκατοντάδ-469673

Ένας δάσκαλος συνελήφθη στην Καλιφόρνια όταν η αστυνομία εντόπισε δεκάδες πλαστικά δοχεία γεμάτα φίδια, ζωντανά και νεκρά, στοιβαγμένα μέχρι την οροφή του σπιτιού του, μαζί με αρουραίους και ποντίκια.

Την ώρα που οι ερευνητές φορώντας αναπνευστικές μάσκες μετέφεραν τα ερπετά έξω από το σπίτι και τα στοίβαζαν δίπλα στο δρόμο, οι δημοσιογράφοι και οι περαστικοί έκλειναν τη μύτη τους από την έντονη μυρωδιά.

«Και μόνο από τη μυρωδιά, νομίζω ότι θα μείνω στο μπάνιο για μια εβδομάδα» δήλωσε ο αστυνομικός Άντονι Μπερτάνια. «Σε όλα τα υπνοδωμάτια υπήρχαν πλαστικά δοχεία με φίδια».

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι βρήκαν περισσότερα από 400 φίδια με τα 220 εξ αυτών νεκρά, καθώς και πολυάριθμα ποντίκια και αρουραίους στο σπίτι του Γουίλιαμ Μπάκμαν, μετά την καταγγελία γειτόνων για την έντονη μυρωδιά. Συνελήφθη για αμέλειά της φροντίδας των ζώων.

ΗΠΑ: Δάσκαλος ζούσε παρέα με εκατοντάδες πύθωνες σε πλαστικά δοχεία

Το σχολείο όπου εργάζεται ο δάσκαλος αρνήθηκε να σχολιάσει, δηλώνοντας απλά ότι πρόκειται για θέμα της αστυνομίας.

Οι αρχές δήλωσαν πως ζούσε μόνος του, ενώ οι γείτονες πρόσθεσαν πως η μητέρα του, που κάποτε ζούσε μαζί του, είχε πεθάνει πριν μερικά χρόνια.

ΗΠΑ: Δάσκαλος ζούσε παρέα με εκατοντάδες πύθωνες σε πλαστικά δοχεία

Ο Σόντρα Μπεργκ, ο επιβλέπων στην υπηρεσία ζώων του αστυνομικού τμήματος, δήλωσε ότι τέσσερα από τα πέντε υπνοδωμάτια στο σπίτι, ήταν γεμάτα με ξύλινα και μεταλλικά ράφια, στα οποία είχε στοιβάξει μέσα σε πλαστικά δοχεία τα ερπετά. Τα δοχεία ήταν τόσο γεμάτα, που δεν χρειάζονταν καπάκια για να κλείσουν γιατί τα φίδια δεν μπορούσαν καν να μετακινηθούν μέσα σε αυτά.

Κάθε φίδι ήταν καταχωρημένο με το όνομα του και το είδος του ενώ ο 53χρονος δάσκαλος ομολόγησε στις αρχές πως είχε εμπλακεί σε μια λαθραία επιχείρηση αναπαραγωγής φιδιών.

«Το σπίτι της φρίκης: Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το περιγράψω» πρόσθεσε ο Μπεργκ.
«Υπάρχουν τόσα πολλά νεκρά φίδια… κάποια από αυτά είναι νεκρά εδώ και μήνες. Αρουραίοι και ποντίκια έχουν κάνει επιδρομή στο σπίτι. Υπάρχουν ποντίκια και αρουραίοι σε δοχεία αποθήκευσης που τρώνε το ένα το άλλο».

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου