Δείτε την πρώτη εμφάνιση της Μέρκελ με πατερίτσες

Τελευταία ενημέρωση: 2014-01-07, 13:50:37
Δείτε την πρώτη εμφάνιση της Μέρκελ με πατερίτσες

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έκανε σήμερα η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, έπειτα από το ατελές κάταγμα του οπίσθιου συνδέσμου της λεκάνης που έπαθε, ενώ έκανε σκι στις ελβετικές Άλπεις.

Μπορεί αυτός ο τραυματισμός της να την αναγκάζει να μείνει κλινήρης και να ακυρώσει πολλά από τα προγραμματισμένα ραντεβού της, ωστόσο, η Μέρκελ σήμερα παρευρέθη στην καγκελαρία, προκειμένου να ακούσει τα κάλαντα.

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύει η γερμανική Bild, η Γερμανίδα καγκελάριος πραγματικά φαίνεται να έχει τα... χάλια της, ενώ στο πρόσωπό της είναι ζωγραφισμένος ο πόνος. Η Μέρκελ δείχνει πολύ ταλαιπωρημένη και «αδύναμη» -ένα επίθετο που δεν ταιριάζει στην σιδηρά κυρία της Γερμανίας.

Η Γερμανίδα καγκελάριος, ακόμη, φορώντας ένα πετρόλ σακάκι και ένα μαύρο παντελόνι, προχωρά με πατερίτσες, λίγο πιο έξω από την οικία της, όμως η εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με την «σκληρή» Ανγκέλα.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την Bild, ο εξοπλισμός του σκι που είχε η Μέρκελ ήταν πάνω από 20 χρονών, την ώρα που οι ειδικοί συνιστούν αλλαγή του κάθε δέκα χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες:


Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
4
=