ΔΙΕΘΝΗ

Διαψεύδονται τα αισιόδοξα σενάρια για την υγεία του Σουμάχερ

διαψεύδονται-τα-αισιόδοξα-σενάρια-γι-512187

Ο φίλος του Μίκαελ Σουμάχερ, Φιλίπ Στράιφ, τόνισε ότι πλέον δεν κινδυνεύει τη ζωή του, αλλά η μάνατζερ του Γερμανού πιλότου αρνήθηκε να τον επιβεβαιώσει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Telegraph, ο φίλος του «Σούμι» τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και μίλησε με τον γιατρό του, Ζεράρ Σαγιάν, ο οποίος του αποκάλυψε ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

«Δεν είμαι γιατρός. Επαναλαμβάνω τι μου είπε ο Ζεράρ Σαγιάν, δηλαδή, πως παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά ευτυχώς πλέον δεν κινδυνεύει η ζωή του», φέρεται να τόνισε ο Στράιφ.

Ωστόσο, η ατζέντης του Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ, με τοποθέτησή της ξεκαθάρισε ότι ο Σούμι παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

«Όλα τα άλλα σχόλια αποτελούν απλά φημολογία», τόνισε χαρακτηριστικά και υπενθύμισε στον κόσμο ότι μόνο οι γιατροί έχουν τη δικαιοδοσία να μιλήσουν για την εξέλιξη της πορείας του. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η κάμερα από το κράνος του Σούμι δόθηκε στην αστυνομία εθελοντικά από την οικογένειά του, προκειμένου να βγουν κάποια συμπεράσματα.

newpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου