ΔΙΕΘΝΗ

Μέχρι να βγει ο σύζυγος από το σούπερ μάρκετ αυτή… γέννησε!

μέχρι-να-βγει-ο-σύζυγος-από-το-σούπερ-μά-514374

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μία έγκυος είδε όχι μόνο τα νερά της να σπάνε, αλλά και το τέταρτο παιδί της να έρχεται στον κόσμο, ενώ αυτή περίμενε μέσα σε ένα αυτοκίνητο τον σύζυγό της, που είχε σταματήσει για μερικά γρήγορα ψώνια σε σούπερ μάρκετ.

Ο… πελαργός χτύπησε απρόσμενα και με αστραπιαία ταχύτητα χτες το απόγευμα στην οδό Μπάμπκοκ, στη Μελβούρνη της Φλόριντα, στις ΗΠΑ.

Ενας πατέρας με πολλά στο κεφάλι του, καθώς είχε στο αμάξι τρεις κόρες και μία ετοιμόγενη έγκυο σύζυγο, σταμάτησε σε τοπικό σούπερ μάρκετ για να ψωνίσει μερικά χρειώδη. Αφησε τις… γυναίκες στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο και μπήκε γρήγορα μέσα.

Περίπου 10 με 15 λεπτά μετά, βγήκε από την πόρτα για να δει τα παιδιά του να του κάνουν έντρομα νοήματα να τρέξει πίσω στο αυτοκίνητο. Με την ψυχή στο στόμα έσπευσε εκεί, για να… του συστήσουν το νέο μέλος της οικογένειας…

Ενας πελάτης που είδε μέρος των όσων διαδραμτίστηκαν, παραδέχθηκε ότι το σοκ θα ήταν μεγάλο για τον καθένα. «Θα είχα καταρρεύσει», σχολίασε, αναφερόμενος στο τι πρέπει να έβαλε με το νου του ο σύζυγος όταν είδε τα παιδιά να τον φωνάζουν.

Αλλες πελάτισσες, μητέρες οι ίδιες, σημείωσαν ότι για τα τρία παιδιά η εμπειρία ήταν -αν μη τι άλλο- μοναδική.

Φυσικά, η εταιρεία βρήκε την ευκαιρία να προωθήσει την εικόνα της χαρίζοντας στα παιδιά δωροκάρτες και μωρουδιακά είδη. Κάτι είναι κι αυτό, αν και ο συγκεκριμένος πατέρας θα μπαίνει πλέον στο σούπερ μάρκετ ξέροντας ότι ενώ ψωνίζει, έξω όλα μπορούν να συμβούν…

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου