ΔΙΕΘΝΗ

Εκοψε με τα δόντια κομμάτι από τον πατέρα του… για την γάτα!

εκοψε-με-τα-δόντια-κομμάτι-από-τον-πατέ-549780

Πρωτοφανές περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε πρόσφατα με αφορμή ένα συμπαθές κατά τα άλλα μικρό αιλουροειδές.

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στις μεγάλες πόλεις και όπως φαίνεται δεν κάνει εξαίρεση για την Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Ενας 26χρονος ρωσικής καταγωγής, ο Γιεβγκένι Βολσάκοφ, βρήκε τον δικό του μοναδικό τρόπο να προστεθεί στο αστυνομικό δελτίο, στο τέλος μίας σαββατιάτικης εξόδου.

Με την επιστροφή του στο σπίτι όπου έμενε με τους γονείς του (κάτι ήδη περίεργο για την δυτική ακτή), ο Γιεβγκένι ζήτησε να δει τη γάτα της οικογένειας.

Ο λόγος που η τελευταία δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη ήταν επειδή είχε κάνει χειρουργική επέμβαση και οι γονείς του την είχαν σε προστατευμένο μέρος για να ανανήψει χωρίς προβλήματα.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Ντάλι Σίτι που ανέλαβε την υπόθεση, ο Γιεβγκένι αντέδρασε τόσο απροειδοποίητα όσο και ακραία: γρονθοκόπησε τον 64χρονο πατέρα του στο πρόσωπο και το κεφάλι πολλές φορές και, όταν ο τελευταίος σήκωσε τα χέρια του για να αμυνθεί, τον δάγκωσε τόσο άγρια ώστε κυριολεκτικά του έκοψε κομμάτι από τη σάρκα του!

Η μητέρα του προσπάθησε να παρέμβει για να προστατέψει τον άνδρα της, αλλά ο νεαρός την πλήρωσε με το ίδιο ακριβώς νόμισμα, γροθιές στο κεφάλι και δάγκωμα στο χέρι – αν και αυτή αποδείχθηκε πιο… σκληρόπετση.

Το χάος που επικράτησε στο διαμέρισμα οδήγησε σύντομα στην άφιξη της αστυνομίας που τον συνέλαβε. Ο Γιεβγκένι φρόντισε να πλουτίσει κι άλλο το κατηγορητήριο ουρλιάζοντας ότι θα σκοτώσει τους γονείς του και θα κάψει το διαμέρισμα, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Μετά τα παραπάνω δεν είναι περίεργο που κρατείται στη φυλακή με υψηλή εγγύηση 100.000 δολαρίων. Δεν είναι γνωστό τι είδους σχέση είχε με τη γάτα…

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου