ΔΙΕΘΝΗ

Paul Walker: Ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνει ότι κάηκε ζωντανός

paul-walker-ο-ιατροδικαστής-επιβεβαιώνει-ότι-κ-551805

Τέσσερις ημέρες από τη μοιραία σύγκρουση της κόκκινης Πόρσε στην οποία επέβαινε ο δημοφιλής ηθοποιός, Πολ Γουόκερ, προκαλώντας τον θάνατό του και συγκλονίζοντας το Χόλιγουντ, ο ιατροδικαστής αποκάλυψε τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την έκθεση του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «The Fast and theFurious» κατέληξε έπειτα «από συνδυασμό πολλαπλών τραυμάτων και εγκαυμάτων».

Επιβεβαιώνεται, λοιπόν, η υπόθεση ο Γουόκερ να μην έχασε τη ζωή του ακαριαία, αλλά να κάηκε ζωντανός, όπως υποστήριξαν αμερικανικά δημοσιεύματα, ύστερα από τη δημοσιοποίηση βίντεο που αποκάλυψε την τραγική αυτή πτυχή του δυστυχήματος.

Όπως αναφέρει το CNN σύμφωνα με το βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, το αυτοκίνητο δε τυλίχθηκε στις φλόγες αμέσως, αλλά 60 δευτερόλεπτα έπειτα από την πρόσκρουση.

Στις σκηνές του βίντεο φαίνεται ο πυκνός μαύρος καπνός να αναδύεται από το αυτοκίνητο περίπου δύο λεπτά αργότερα.

Το στοιχείο αυτό έρχεται σε αντίθεση με όσα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για έκρηξη και ξέσπασμα φωτιάς αμέσως μόλις η κόκκινη Πόρσε προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα πολλοί να εικάζουν ότι ο άτυχος ηθοποιός πιθανώς να επιχείρησε να βγει από το όχημα για να σωθεί.

Ο ιατροδικαστής, μάλιστα, επιβεβαίωσε ότι ο Γουόκερ ήταν συνοδηγός και πως ο Ρότζερ Ρόντας βρισκόταν πίσω από το τιμόνι.

Όσο για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αυτά απαιτούν περίπου έξι με οκτώ εβδομάδες μέχρι να δοθούν στη δημοσιότητα.

Την ίδια ώρα, ένας κοινός φίλος των θυμάτων υποστηρίζει ότι το δυστύχημα δεν προέκυψε έπειτα από «κόντρα», όπως αρχικά είχε κυκλοφορήσει.

Αντιθέτως, εξήγησε ότι άκουσε τους δύο άνδρες να είναι προβληματισμένοι από ένα μηχανικό πρόβλημα που πίστευαν ότι είχε η Πόρσε.

«Την ώρα που το έβαζαν στο γκαράζ, η μηχανή του σταμάτησε ξαφνικά. Άκουσα, τότε έναν από τους δύο, μάλλον τον Ρότζερ, να λέει “Γιατί σταμάτα το αμάξι; Ας το βγάλουμε γύρω από το τετράγωνο”», δήλωσε ο άνδρας στο Hollywood Reporter, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

«Τότε, ο Πολ του είπε “Θα έρθω και εγώ μαζί σου για να πάμε πολύ γρήγορα”», συμπλήρωσε.

Σε κάθε περίπτωση, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες αποφάνθηκε ότι η υπερβολική ταχύτητα συνετέλεσε στο τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του πρωταγωνιστή της ταινίας «The Fast and the Furious» και του φίλου του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου