ΔΙΕΘΝΗ

Καλαβρέζοι μαφιόζοι τάισαν θύμα τους στα γουρούνια

καλαβρέζοι-μαφιόζοι-τάισαν-θύμα-τους-560601

Μέλη της Ντραγκέτα, της μαφίας της Καλαβρίας, σκότωσαν έναν… αντίπαλο τους με έναν τουλάχιστον πρωτότυπο τρόπο: του επιτέθηκαν με φτυάρι και τον τάισαν ζωντανό στα γουρούνια.

Ο φόνος πιθανόν έλαβε χώρα το Μάρτιο του 2012, όταν εξαφανίστηκε το θύμα, Francesco Raccosta, αλλά το σώμα του δεν βρέθηκε ποτέ, όπως ανακοίνωσε η δικαιοσύνη.

Ένας από τους υπόπτους για τη δολοφονία του άτυχου Raccosta συνελήφθη, μετά από καταγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας, κατά την οποία ο δράστης υπερηφανευόταν για την πράξη του.

“Ήταν τέτοια ευχαρίστηση να τον ακούς να ουρλιάζει”, ανέφερε ο ύποπτος, “κατά τη γνώμη μου δεν έχει μείνει τίποτα από αυτόν…. Αυτό το γουρούνι μπορεί πραγματικά να φάει”!

Ο φόνος ήταν ένας από τους πέντε που έγιναν σε αντεκδίκηση για το θάνατο του αρχηγού Domenico Bonarrigo, ο οποίος πυροβολήθηκε τρεις φορές ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του πριν από 11 ημέρες, σύμφωνα με τις έρευνες.

Χάρη στον κυρίαρχο ρόλο της στην εισαγωγή κοκαΐνης στην Ιταλία και την Ευρώπη, η μαφία της Καλαβρίας -που αποτελείται από περισσότερες από 100 διαφορετικές φατρίες- κατάφερε να περιορίσει δραματικά την οικονομική δύναμη της σισιλιάνικης μαφίας, Κόζα Νόστρα.

news.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου