Δεν συμπληρώνουν …πεντάδα

δεν-συμπληρώνουν-πεντάδα-27274

Είναι ίσως η μόνη κυβέρνηση που δε συμπληρώνει ούτε πεντάδα για μπάσκετ. Δεν ακούμε και δεν βλέπουμε, πέραν του πρωθυπουργού , του Στουρνάρα , του Δένδια και δύο –τριών άλλων, κανένα κυβερνητικό στέλεχος να παράγει έργο σημαντικό και συζητήσιμο.

Ασφαλώς Βρούτσης και Χατζιδάκης άντε και Παναγιωτόπολυλος δεν αρκούν για να συμπληρώσουν την ομάδα , αφού ακόμη και μια ομάδα μπάσκετ χρειάζεται τουλάχιστον δώδεκα παίκτες. Κι όμως αυτή η κυβέρνηση όπως και όλες οι προηγούμενες έχει πάνω από σαράντα μέλη.

Δεν είναι παράξενο λοιπόν που οργίζεται ο πρωθυπουργός για το γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε μια ολοκληρωμένη λίστα επίορκων ή δημοσίων υπαλλήλων που μπήκαν στο δημόσιο με πλαστά έγγραφα και πιστοποιητικά!

Την ώρα που εργατικοί και έντιμοι υπάλληλοι κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο με την εφεδρεία ή τις απολύσεις που απαιτεί η τρόικα, κάποιοι άλλοι επιβιώνουν λάθρα ενώ δεν θα έπρεπε να περνούν ούτε έξω από την πόρτα του δημοσίου.

Στο τέλος άνθρωποι που δεν φταίνε σε τίποτα θα πληρώσουν την ανικανότητα ορισμένων υπουργών και τη διάλυση των περισσοτέρων υπουργείων.

Μια ανικανότητα που γεννά αδικία. Αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου