ΤΟΠΙΚΑ

«Οι πολίτες επιλέγουν σταθερότητα και ανάπτυξη»

οι-πολίτες-επιλέγουν-σταθερότητα-κα-727547

Σε Τρίκερι, Μηλίνα, Αργαλαστή και Λαύκο το απόγευμα της Παρασκευής συνέχισε τις περιοδείες του στην περιφέρεια του νομού ο δημοσιογράφος, υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος.

Ο υποψήφιος βουλευτής θέλησε να δει στο σύντομο χρονικό διάστημα της προεκλογικής περιόδου, όσους περισσότερους κατοίκους της περιφέρειας ήταν δυνατό, με τους οποίους άλλωστε έχει σφυρηλατήσει μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας, μέσα από την μακρόχρονη δημοσιογραφική του διαδρομή.

Θέλησε μέσα από προσωπική επαφή με τους κατοίκους στην περιφέρεια του νομού, να επιβεβαιώσει ότι με την ίδια μαχητικότητα θα συνεχίσει, εάν οι πολίτες τον τιμήσουν με την ψήφο τους, να βρίσκεται δίπλα στα προβλήματα των αγροτών, των αλιέων, των ελαιοπαραγωγών και των επιχειρηματιών στον κλάδο του τουρισμού.

Ο πρωτογενής τομέας χρειάζεται, όπως τόνισε, να αναπτυχθεί και να συνδράμει στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας με παράλληλη ενδυνάμωση των ελληνικών αγροτικών εκμεταλλεύσεων. Τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, αλλά και των αλιέων, τα οποία συζήτησε στη συνέχεια με την πρόεδρο του Συνδέσμου Αλιέων Νοτίου Πηλίου Ασπασία Λάτζου και τον γραμματέα Θεόδωρο Θεοδώρου, οδήγησαν σε σύμπτωση απόψεων για το πώς μπορεί να επιλυθούν.

Χθες Σάββατο το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής πραγματοποίησε ομιλίες σε γνωστά στέκια του Βόλου, όπως το καφενείο Γαλαζούλας, παρουσία δεκάδων συμπολιτών και στη συνέχεια συνομίλησε με πολίτες σε στέκια της οδού Κασσαβέτη και Αλεξάνδρας.

Μέσα από έναν παραγωγικό διάλογο ο Χρήστος Μπουκώρος, έχοντας συνηθίσει να ακούει τις απόψεις και τις προτάσεις των συμπολιτών του, έφυγε βαθιά πεπεισμένος ότι οι πολίτες μέσα από την κριτική τους, στο βάθος, προτιμούν πολιτική και οικονομική σταθερότητα και λόγια ειλικρίνειας.

Στη συνέχεια περιόδευσε σε ένα μεγάλο τμήμα του εμπορικού κέντρου της πόλης και άκουσε τις απόψεις εμπόρων και επαγγελματιών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου