ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου

μπάσκετ-βγαίνει-το-ζευγάρι-του-τελικο-64655

Το ζευγάρι που θα διεκδικήσει τον πρώτο εγχώριο τίτλο της χρονιάς, θα γίνει γνωστό σήμερα το βράδυ. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα πάρουν το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 10 Φεβρουαρίου.

Οι δύο κορυφαίες ομάδες της χώρας αντιμετωπίζουν, την Καβάλα και τον ΚΑΟ Δράμας αντίστοιχα (η ΕΤ1 θα μεταδώσει τηλεοπτικά και τα δύο ματς), στους ημιτελικούς της διοργάνωσης κι έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν τα εισιτήρια για το μεγάλο τελικό, όπου θα συναντηθούν για 6η συνεχόμενη χρονιά και 9η στο σύνολο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας θα μπουν πρώτοι στη μάχη, στις 17:00, στο κλειστό της Καλαμίτσας. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη, με την Καβάλα να έχει ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα, όπου παλεύει για να παραμείνει στην Α1.

Χωρίς τον τραυματία, Σχορτσανίτη, αλλά με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς «παρών» ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΚΑΟΔ (19:00), από τον οποίο λίγο έλλειψε να ηττηθεί στη Δράμα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου