ΜΠΑΣΚΕΤ

Την Τετάρτη Ολυμπιακός Β. και Νίκη

την-τετάρτη-ολυμπιακός-β-και-νίκη-97536
Αναβλήθηκαν οι αγώνες για την Α1 με Ικαρο και για την Α2 με Τρίκαλα

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ
Την Τετάρτη και όχι σήμερα θα αγωνισθούν Ολυμπιακός Β. και Νίκη για τα πρωταθλήματα μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών.

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, οι αγώνες Ολυμπιακός Βόλου-Ίκαρος Καλλιθέας για την Α1 Γυναικών και Νίκη Βόλου-Αίολος Τρικάλων για την Α2 Ανδρών μετατέθηκαν λόγω της απεργίας των υπαλλήλων σε κλειστό Ν. Ιωνίας και ΕΑΚ Βόλου αντίστοιχα. Έτσι, αντί για σήμερα Σάββατο θα διεξαχθούν την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: "Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω αποχής των εργαζομένων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νομού Μαγνησίας, ο αγώνας ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, αντί της 17/11/2012, θα διεξαχθεί στις 21/11/2012 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας. Επίσης, ο αγώνας ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. – ΓΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛ., για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, αντί της 17/11/2012, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21/11/2012 και ώρα 16.00 στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ".

Ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό η αναβολή βοηθά, αφού όλη την εβδομάδα υπήρχαν προβλήματα απουσιών καθώς η Δήμητρα Χαβαλέ δεν προπονήθηκε λόγω διαστρέμματος, η Νίκη Ζέρβα, από τις κορυφαίες της προηγουμένης αγωνιστικής και της νίκης εκτός έδρας επί του Πανιώνιου, ακολουθεί φυσιοθεραπείες, ενώ θα επιστρέψει πιο έτοιμη η Λία Σαρακατσάνη, που επίσης έχασε προπονήσεις.
Όσον αφορά στην ξένη παίκτρια, μετά την Λ. Μίλκοβα που δεν ήρθε, το ίδιο έγινε και με την Αμερικανίδα σέντερ Άιβι Αμπιόνα και τώρα έχει κλεισθεί και αναμένεται η επίσης Αμερικανίδα Αλέντρα Μπράουν, ύψους 1.93μ. που αγωνίζεται στη Λουιζιάνα.

Η 7η αγωνιστικής της Α1

Κυριακή 18 Νοεμβρίου
Ελληνικό (βοηθ) 18.00 Ελληνικό-Κρόνος Αγ. Δημ. Παπαφωτίου-Στρέμπας (Δραμεσιώτης)
ΕΑΚ Γλυφάδας 12.00 Τερψιθέα-Αθηναϊκός Παυλόπουλος-Τσαρουχά (Μίχας)
Παναθηναϊκού 16.00 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος Πόντας-Μαγκουνής (Ευστρατίου)
Στρέφη 12.00 Αστέρας Εξ.-ΠΑΟΚ Μακρής-Γιαννακουδάκης (Πετράκης)
Αλεξάνδρειο 14.30 Άρης Θ.-ΔΑΣΑΛ Ελευθεριάδης-Κατρακάρης (Τοζακίδης)

23 Νοεμβρίου, το party του Ολυμπιακού!
Ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, διοργανώνει party, αφιερωμένο στους αθλητές του και καλεί τα μέλη και τους φιλάθλους του, να απολαύσουν μια ερυθρόλευκη βραδιά, κοντά στο παρόν και το μέλλον του Ολυμπιακού μαζί με τα νιάτα του Βόλου. Η διοίκηση του Α.Σ. δεν υπόσχεται εκπλήξεις. Αυτές είναι δεδομένες και υπαγορεύονται από την αγάπη μας και την αφοσίωσή μας στον Ολυμπιακό και την αναγνώριση στη στήριξη όσων με τον τρόπο τους και στο βαθμό που ο καθένας μπορεί, συμβάλει στην διατήρηση της αξιοπρέπειας και στη διαρκή άνοδο του λαοφιλούς σωματείου.
Φέτος, όπως είναι γνωστό από τις σχετικές ανακοινώσεις μας, έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην οργάνωση και στην αναγέννηση των ακαδημιών σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937. Το party αυτό θα είναι μια ευκαιρία, για να γνωριστούμε όλοι καλύτερα. Είναι η αφορμή για να συνειδητοποιήσουν οι νέοι μικροί αθλητές μας, ποια είναι η μεγάλη αθλητική οικογένεια, στην οποία εντάχθηκαν.
Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, στις 21.30, στο “Café Jam” στην παραλία του Βόλου, ελάτε όλοι μαζί, για να δείξουμε για μια ακόμη φορά, πως ο Βόλος έχει χρώμα κόκκινο. Το χρώμα του Ολυμπιακού!
Η Νίκη

Παράταση για την πρώτη νίκη πήρε η Νίκη που θα παίξει Τετάρτη με τον Αίολο Τρικάλων στη Νέα Ιωνία για την 6η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας μπάσκετ, με την διοίκηση των κυανόλευκων να απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ.

Τέλος, ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Τρίκαλα. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ και διατίθενται από τα γραφεία του συλλόγου (Μαιάνδρου 14) και από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ, καθημερινά
Η 6η αγωνιστική της Α2
Σήμερα Σάββατο αλλά και την Κυριακή (18/11) θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική της Α2.
Αναλυτικά:
Σάββατο 17 Νοεμβρίου
Τρίπολης 17.00 Αρκαδικός-Παγκράτι Παναγιώτου-Διαμαντής-Μπούσιας (Κόκκορης)
ΔΑΚ Λευκάδας 17.00 Δόξα Λευκάδας-Ίκαροι Σερρών Παφίλης-Δεσλής-Πιτσίλκας Μ (Σπυρίδωνος)
Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λαγκαδά-Ν.Κηφισιά Ξενικάκης-Κατραχούρας-Καλογερόπουλος Λ (Σπυρίδωνος)
Αμαλιάδας 17.00 Κόροιβος Αμ.-Ηράκλειο Μαγκλογιάννης-Θεονάς-Παπαθανασίου (Μάρκου)
Βαρδινογιάννειο 17.00 ΟΦΗ-Λαύριο Γεωργιάδης-Παγώνης-Φακίτσας (Μαγγανάς)
Κυριακή 18 Νοεμβρίου
Κοντόπευκου 17.30 ΚΑΠ-Φιλαθλητικός Ψαριανός-Μπίκας-Ντάβαρης (Καρούσης)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου