ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΠΑΟ με Χίμκι

ο-παο-με-χίμκι-104727

Την σημαντικότητα του παιχνιδιού απέναντι στην Χίμκι τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης, σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας (Σήμερα 21:00).

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού επεσήμανε τους κινδύνους που κρύβει το ματς κόντρα στους Ρώσους, τονίζοντας ταυτόχρονα τα αδύνατα σημεία τους.
«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η Χίμκι είναι μία ομάδα που βασίζεται στην δημιουργία κυρίως με τον Πλάνινιτς και στο παιχνίδι του Λόντσαρ στο λόου ποστ. Έχουνε εξαιρετικούς σουτέρ και μπορούν να «σκοτώσουν» οποιαδήποτε ομάδα μέσα σε λίγα λεπτά» ήταν τα λόγια του και πρόσθεσε:
«Παρόλα αυτά έχουν μειονεκτήματα, όπως όλες οι ομάδες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε χαρακτήρα και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση μέσα από τον αγώνα».
Φτωχή σε αριθμό αγώνων, όχι όμως και σε συγκινήσεις, είναι η προϊστορία των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με τη Χίμκι. Οι δύο ομάδες, που μονομαχούν το βράδυ στο ΟΑΚΑ, είχαν συναντηθεί στην πρώτη φάση της διοργάνωσης τη σεζόν 2009/10, με τους «πράσινους» να έχουν δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
29/10/2009: Παναθηναϊκός-Χίμκι 101-66
09/12/2009: Χίμκι-Παναθηναϊκός 82-87 στην παράταση (κ.α. 73-73).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου