ΜΠΑΣΚΕΤ

Με… αφετηρία το Μιλάνο ο Ολυμπιακός

με-αφετηρία-το-μιλάνο-ο-ολυμπιακός-107668
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (ΕΤ1, 21:45) για την πέμπτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας την Αρμάνι στο Μιλάνο σε μία δύσκολη αναμέτρηση, όπου οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να αρχίσουν την αντεπίθεση τους.
Οι "ερυθρόλευκοι" και οι Ιταλοί έχουν ρεκόρ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δύο νίκες και δύο ήττες, ενώ οι παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο προέρχονται από μία σπουδαία νίκη στην έδρα της Σιένα για το πρωτάθλημα με 71-66.
Αυτό θα είναι και το πρώτο παιχνίδι του Γιάννη Μπουρούση απέναντι στους Πειραιώτες από την στιγμή που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Η Μιλάνο θέλει τη νίκη για να επιβεβαιώσει την ανοδική της πορεία στα τελευταία ματς, με τους ιθύνοντες της ομάδας παρά το μέτριο ξεκίνημα να στηρίζουν τον Σέρτζιο Σκαριόλο.
Στη σύνθεση της υπάρχουν έμπειροι παίκτες, όπως οι Ομάρ Κουκ, Τζανλούκα Μπαζίλε, ενώ εκτός από τον Μπουρούση στο ρόστερ της Μιλάνο υπάρχει και ο Αντώνης Φώτσης.
Η Μιλάνο νίκησε στην πρεμιέρα της στη φετινή Ευρωλίγκα την Αναντόλου Εφές με 80-75 και εκτός έδρας την Τσεντεβίτα (83-71). Στη συνέχεια, όμως ήρθαν δύο αρνητικά αποτελέσματα κόντρα στην Κάχα και την Ζαλγκίρις για να προσγειώσει τους Ιταλούς.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει ότι η αποστολή του Ολυμπιακού δεν θα είναι εύκολη, τονίζοντας παράλληλα ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να διορθώσουν το λάθος της ήττας από την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ… "Δυστυχώς ο όμιλος όμως όπως απεδείχθει είναι πολύ δύσκολος κι εμείς έχουμε κάνει ένα μεγάλο λάθος, εννοώ την ήττα από τη Ζαλγκίρις μέσα στο ΣΕΦ. Πρέπει να διορθώσουμε αυτό το λάθος κι ελπίζω να γίνει στο Μιλάνο".

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το Μιλάνο είναι και ο Τζος Πάουελ, ο οποίος δήλωσε πώς ανυπομονεί για τον αγώνα με τους Ιταλούς.

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου