ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγωνιστικά test από την ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ για διαιτητές και κριτές

αγωνιστικά-test-από-την-κεδ-εσκαθ-για-διαι-108578

Την ΠΕΜΠΤΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 πραγματοποιήθηκαν από την Κ.Ε.Δ/Ε.Σ.ΚΑ.Θ στην Λάρισα και στην Καρδίτσα τα γραπτά και αγωνιστικά tests για όλους όσους εκ των διαιτητών και κριτών δεν μπόρεσαν δικαιολογημένα να συμμετάσχουν στα tests που πραγματοποιήθηκαν στις 20 Οκτωβρίου.

Στην Καρδίτσα και στην αίθουσα της Τ.Ε.Δ.Κ πραγματοποιήθηκε επίσης με επιτυχία,σε συνεργασία με τον τοπικό Σύνδεσμο Διαιτητών (Σ.Δ.Κ.Κ/Δ Θεσσαλίας) και την συμμετοχή παραγόντων, προπονητών, διαιτητών, κριτών, η επιμορφωτική συγκέντρωση της Κ.Ε.Δ/Ε.Σ.ΚΑ.Θ στο πλαίσιο κύκλου επισκέψεων που πραγματοποιεί η επιτροπή στις έδρες των Νομών όπου διεξάγονται αγώνες αρμοδιότητος Ε.Σ.ΚΑ.Θ, με σκοπό την παρουσίαση του προγράμματος δράσης της για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, την ανταλλαγή απόψεων, καθώς επίσης την καταγραφή – διαπίστωση θεμάτων και προβλημάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της. Στόχος της επιτροπής η συνεχής επικέντρωση των προσπαθειών στην βελτίωση – διόρθωση των όποιων ελλείψεων – αδυναμιών.
Την συγκέντρωση, που έγινε υπό την αιγίδα της Ε.Σ.ΚΑ.Θ, τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους του Δ.Σ της Ε.Σ.ΚΑ.Θ ο κος Βάϊος Φαλάγκας και ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Κ/Δ Θεσσαλίας κος Χρήστος Μανασής.
Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ/Ε.Σ.ΚΑ.Θ Αχιλλέας Τσιργούλας και τα μέλη Βασίλης Μπεκιάρης και Σίμος Κουσαΐτης ευχαριστούν για μία ακόμη φορά το ICBS Larissa Business College, καθώς επίσης την ΤΕΔΚ Καρδίτσας για την διάθεση των εγκαταστάσεών του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου