ΜΠΑΣΚΕΤ

Πανιώνιος: Με… φόρα από την Α1 στο Eurocup

πανιώνιος-με-φόρα-από-την-α1-στο-eurocup-109053
Την εντυπωσιακή του πορεία στην Α1 που μετρά τέσσερις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές θέλει να συνεχίσει και στο Eurocup ο Πανιώνιος που φιλοξενείται την Τετάρτη (7/11) από την Οστάνδη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.
Οι «κυανέρυθροι» επιστρέφουν στο θεσμό για πρώτη φορά μετά το 2007-08 και γενικότερα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια από το 2008-09 που συμμετείχαν στην Ευρωλίγκα. Οι Νεοσμυρνιώτες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, όπως έχουν δείξει στους τελευταίους τους αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας σε μεγάλη φόρμα τον Νίκο Παππά.
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Καββαδά, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα για να ακολουθήσει θεραπεία, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι. Από την άλλη οι πρωταθλητές Βελγίου θα επιχειρήσουν να κάνουν φέτος κάτι καλύτερο από αυτό που έκαναν πέρσι στο Eurocup, δηλαδή να καταφέρουν να προκριθούν στην επόμενη φάση.
Ο Πανιώνιος έχει αντιμετωπίσει άλλη μία φορά, στην ιστορία του, την Οστάνδη. Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες πριν από 21 χρόνια, συγκεκριμένα τη σεζόν 1990-91 στη φάση των «16» του τότε Κυπέλλου Κόρατς, με τους Νεοσμυρνιώτες να μετρούν δύο νίκες – μία με 87-71 εντός έδρας και μία με 103-101 στο Βέλγιο.

Eurocup: 1η αγωνιστική (6ος όμιλος): Οστάνδη – Πανιώνιος 21:30.

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου