ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε ανταλλαγή συμβολαίων με Κόλεμαν

σε-ανταλλαγή-συμβολαίων-με-κόλεμαν-110025
Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με τον Τζερόμ Κόλεμαν.
Ο Τζερόμ Κόλεμαν όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου να γίνει παίκτης του Άρη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων και πιο συγκεκριμένα ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ το έχει στείλει υπογεγραμμένο.
Στην περίπτωση που ο Κόλεμαν γίνει και επίσημα παίκτης του Άρη θα βρεθεί για τρίτη και μάλιστα συνεχόμενη χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεύτερη στην Θεσσαλονίκη και ποτέ από το ξεκίνημα.
Η πρώτη ήταν πρόπερσι, την περίοδο 2010-2011, ως επιλογή του Γιώργου Καλαφατάκη στον Ηρακλή και η δεύτερη πέρσι, την περίοδο 2011-2012, στο Ρέθυμνο ως επιλογή του Στέργιου Κουφού.
Στην περίπτωση που η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αποστείλει σήμερα πίσω το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Κόλεμαν τότε δεν αποκλείεται να βρίσκεται ακόμη και μεθαύριο κιόλας στην Θεσσαλονίκη για να κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο.
Η επιλογή του Κόλεμαν από τον τεχνικό του Άρη, τον Βαγγέλη Αγγέλου, έχει να κάνει στην λογική να ελευθερωθούν ακόμη περισσότεροι κυρίως οι Μοχάμεντ Πάσαλιτς και Σωτήρης Καραποστόλου από την θέση του πλέι μέικερ. Ακόμη και ο Δημήτρης Βεργίνης στην διάρκεια του παιχνιδιού
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τόσο ο Κόλεμαν, όσο και ο Τσιάρας που αποκτήθηκε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, είχανε προταθεί και απασχολήσει την ΚΑΕ Άρης και προ της παρουσίας του Αγγέλου στην άκρη του πάγκου. Και επί του προκατόχου του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Τέλος αυτό που παραμένει ερωτηματικό είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον Τζέρεμι Χαντ ειδικά μετά το ντεμπούτο του στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Πανελευσινιακό στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου" στο Περιστέρι. Αλλά και μετά την απόκτηση του Τσιάρα και την διαφαινόμενη του Κόλεμαν.

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου