ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Κρίσιμος μήνας

ολυμπιακός-κρίσιμος-μήνας-112422
Ιδιαίτερα καθοριστική εβδομάδα ξεκινάει για τον Ολυμπιακό όσον αφορά στην προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.
Το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα που χθες (04/11) ξεπέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο του ΚΑΟΔ στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, στρέφει πλέον το βλέμμα του στην Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση της Πέμπτης (08/11) με την Αρμάνι στο Μιλάνο, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Πρόκειται για τον πρώτο από τους τέσσερις «τελικούς» που έχει μπροστά του, μέσα στο Νοέμβριο, ο Ολυμπιακός στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» της πρόκρισης στο Top 16.

Μετά το παιχνίδι στην Ιταλία θα ακολουθήσουν άλλοι τρεις κρίσιμοι και παράλληλα ιδιαίτερα δύσκολοι αγώνες, στις 16/11 στη Βιτόρια με την Κάχα Λαμποράλ, στις 22/11 στο ΣΕΦ με την Εφές Αναντόλου και στις 30/11 με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στη Λιθουανία. Ο Νοέμβριος, συνεπώς, αποτελεί ιδιαίτερα κρίσιμο μήνα για τους Πειραιώτες, καθώς κατά τη διάρκεια του θα κριθεί εάν θα καταφέρουν να προχωρήσουν στη διοργάνωση ή θα αποχαιρετήσουν από πολύ νωρίς από την προσπάθειά τους για τη διατήρηση του στέμματος που κατέκτησαν πέρυσι το Μάιο στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου