ΜΠΑΣΚΕΤ

Λάσμε: “Να δουλέψουμε για να διορθωθούμε”

λάσμε-να-δουλέψουμε-για-να-διορθωθού-115094
Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια της σεζόν και γι’ αυτό σύμφωνα με τον Στεφάν Λάσμε άπαντες θα πρέπει να δουλέψουν για να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν με τη Φενέρμπαχτσε.
Ο Παναθηναϊκός δεν παρουσιάστηκε καλός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, γνώρισε την ήττα και υπέπεσε σε πολλά λάθη.
Έτσι ο Στεφάν Λάσμε άσκησε κριτική στην ομάδα του για την εμφάνισή της τονίζοντας πως θα πρέπει να βελτιωθεί η εικόνα της στη συνέχεια.
Αναλυτικά όσα είπε ο Στεφάν Λάσμε: "Πρέπει να παίζουμε σκληρά σαν ομάδα και να παλεύουμε κάθε παιχνίδι δυνατά. Εμείς χάσαμε πολλά λέι απ και πολλά σουτ. Είναι καθαρά ομαδικό το θέμα. Θα πρέπει να δούμε σαν ομάδα τι δεν κάναμε καλά και να δουλέψουμε από αύριο κιόλας προκειμένου να το διορθώσουμε.
Από μία ήττα μπορούμε να πάρουμε τα θετικά και να τα κρατήσουμε και ό,τι κάναμε λάθος να το διορθώσουμε. Κάναμε πολλά λάθη σαν ομάδα και έκανα κάποια λάθη και εγώ. Όταν σε ένα εκτός έδρας αγώνα κόντρα σε μία καλή ομάδα κάνεις τόσα λάθη είναι λογικό να μην κερδίζεις.

Είμαστε σκληροί στην άμυνα κι αυτό είναι σημαντικό. Θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σ’ αυτό. Αυτοί έβαλαν όλα τα μεγάλα σουτ, ενώ εμείς όχι και θα πρέπει να δουλέψουμε σαν ομάδα προκειμένου να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια".

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου