ΜΠΑΣΚΕΤ

Υποδέχεται την Τσεντεβίτα ο Ολυμπιακός

υποδέχεται-την-τσεντεβίτα-ο-ολυμπιακ-115131
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή(2/11, 21:00, ΕΤ1) στο ΣΕΦ την Τσεντεβίτα σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους "ερυθρόλευκους".
Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν ρεκόρ στη φετινή διοργάνωση, καθώς νίκησαν στην πρεμιέρα τους στην Ευρωλίγκα την Κάχα Λαμποράλ, όμως ακολούθησαν δύο ήττες από την Εφές και την Ζαλγκίρις.
Η Τσεντεβίτα έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ έχει σημειώσει 199 πόντους και έχει δεχτεί 258. Ο τρίτος όμιλος της Ευρωλίγκας, στον οποίο βρίσκεται ο Ολυμπιακός είναι από τους πιο αμφίρροπους μέχρι στιγμής, καθώς μόνο η Ζαλγκίρις είναι αήττητη (3-0), κάτι που δεν περίμενε κανείς στην αρχή.
Η Εφές και η Μιλάνο έχουν ρεκόρ 2-1, με τους Κάχα, Ολυμπιακό να μετράνε 1-2 και την Τσεντεβίτα στην τελευταία θέση με 0-3. Οι Πειραιώτες, λοιπόν γνωρίζουν ότι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς από εδώ και πέρα για να μπορέσουν να πλασαριστούν σε μία καλή θέση.
Οι ήττες με μεγάλη διαφορά από τους Τούρκους και την Ζαλγκίρις δεν τους αφήνουν άλλα περιθώρια, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να επιδιώκει να παίξει καλό μπάσκετ, κάνοντας την αρχή από την αναμέτρηση απέναντι στην Τσεντεβίτα.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πώς η Τσεντεβίτα χρειάζεται προσοχή, ενώ πρόσθεσε ότι ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή να πάρει παίκτη για την περιφέρεια.

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου