ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόντρα στη Φενέρμπαχτσε του Μπατίστ

κόντρα-στη-φενέρμπαχτσε-του-μπατίστ-116382

Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες θα γίνει στην Τουρκία το απόγευμα της Πέμπτης (1/11, 8μ.μ.-Novasports 3) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε.

Ο Μάικ Μπατίστ μετά από 9 χρόνια άφησε το περασμένο καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό για τη Φενέρμπαχτσε και πλέον λίγους μήνες αργότερα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.
Ίσως πιο νωρίς, απ’ ότι θα περίμενε κι ο ίδιος… Το βράδυ της Πέμπτης (1/11, 8μ.μ.-Novasports 3) στη "FENERBAHCE ULKER Sports Arena" θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι με μεγάλες ιδιαιτερότητες.
Δύο ομάδες που υπέστησαν ολοκληρωτικό λίφτινγκ θα αναμετρηθούν με στόχο τη νίκη και μαζί την πρωτιά στον Α’ όμιλο. Μέχρι στιγμής, Παναθηναϊκός, Ρεάλ και Φενέρ ισοβαθμούν στην πρώτη θέση και ο νικητής αυτού του "άτυπου" ντέρμπι κορυφής θα δώσει την ευκαιρία στο νικητή να γλιτώσει την… πολυκοσμία στην πρώτη θέση και να ξεφύγει.
Ο Παναθηναϊκός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, θα αγωνιστεί εκτός έδρας και θέλει σε πρώτη φάση να δείξει το ίδιο βελτιωμένο πρόσωπο και σε δεύτερη να φύγει με το "διπλό" στις αποσκευές του.
Από την άλλη, η Φενέρ με τον κόσμο στο πλευρό της ευελπιστεί να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, νικώντας μία φοβερή ομάδα.
Η παράδοση είναι πράσινη, καθώς σε 12 παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες από το 2000 κι έπειτα, ο Παναθηναϊκός έχει επικρατήσει στα 9, έχοντας χάσει τα υπόλοιπα τρία. Οι δύο πρόσφατες αναμετρήσεις έγιναν πέρσι για το TOP-16 της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει 77-56 στην Τουρκία και 72-62 στο ΟΑΚΑ.

Πλην του Μπατίστ και ο Σάτο θα τεθεί αντιμέτωπος κόντρα στην παλιά του ομάδα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ρόκο Λένι Ούκιτς που επί 2,5 χρόνια αγωνίστηκε στη Φενέρμπαχτσε.

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου