ΜΠΑΣΚΕΤ

Επέλεξε Κόλιμον

επέλεξε-κόλιμον-116782
Η επιμονή του Κλιφ Κόλιμον μετά από την λύση της συνεργασίας του με την ΚΑΕ Άρης να παραμείνει στην Ελλάδα φαίνεται να μετουσιώνεται με συμβόλαιο με το Ρέθυμνο.
Κάτοικος Κρήτης και πιο συγκεκριμένα Ρεθύμνου φαίνεται πως θα γίνει ακόμη και από σήμερα ο Κλιφ Κόλιμον.
Ο μέχρι προ ημερών γκαρντ του Άρη μετά από την λύση του συμβολαίου του παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη και όλα δείχνουνε πως θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μπίλι Ουάιτ.
Οι δύο παίκτες μπορεί να μην αγωνίζονται στην ίδια θέση, ο Ουάιτ περισσότερο ήταν σέντερ παρά τα 2.03μ. του ενώ ο Κόλιμον πλέι μέικερ, αλλά από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε η λύση του συμβολαίου με τον Ουάιτ η απόφαση ήταν να αποκτηθεί πλέι μέικερ.
Όπως και έγινε. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες στην ομάδα της Κρήτης είχανε σκεφτεί να κάνουνε ακόμη και το colpo grosso με κάποιο παίκτη που προ ημερών «κόπηκε» από ομάδα του ΝΒΑ.
Στα θετικά της περίπτωσης του Κόλιμον είναι πως ακόμη και σήμερα είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο Ρέθυμνο για να τεθεί στην διάθεση του Στέργιου Κουφού και να κάνει την Κυριακή το ντεμπούτο του στο κλειστό των Ιλισίων κόντρα στον Ηλυσιακό.
Το σίγουρο πάντως είναι πως στο Ρέθυμνο στην περίπτωση που είχανε προχωρήσει το καλοκαίρι στην απόκτηση του Κάιλ Κούριτς τη στιγμή αυτή δεν θα βρίσκονταν σε αναζήτηση γκαρντ.

Ο Κούριτς που τελικά αποδέχθηκε την πρόταση της ισπανικής Εστουντιάντες έχει στην ACB μέχρι στιγμής μ.ό. 9,4 πόντους με καλύτερο παιχνίδι του το τελευταίο με 17 πόντους στην νίκη επί της Βαλένθια με 85-82.

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου