ΜΠΑΣΚΕΤ

Παππάς: «Δικαιωμένος στον Πανιώνιο»

παππάς-δικαιωμένος-στον-πανιώνιο-120008
Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που μπορεί να καλύψει της φιλοδοξίες του και αυτό τον κάνει να νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να μεταγραφεί το καλοκαίρι στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκος Παππάς στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ με αφορμή την ανάδειξή του ως MVP της 3ης αγωνιστικής της Α1.
Ο 22χρονος γκαρντ του Πανιωνίου ήταν ο παίκτης-κλειδί στη νίκη των «κυανέρυθρων» επί της Καβάλας, πετυχαίνοντας 32 πόντους με 10/11 βολές, 5/10 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 9 κερδισμένα φάουλ, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ σε 33 λεπτά συμμετοχής.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Παππάς:

Είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύεσαι MVP αγωνιστικής στην καριέρα σου, έτσι δεν είναι;
«Ναι, είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που κερδίζω τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής και δεν μπορώ παρά να είμαι πολύ χαρούμενος. Παράλληλα αισθάνομαι και δικαιωμένος για την επιλογή μου να έρθω στον Πανιώνιο, μία ομάδα στην οποία μπορώ να πραγματοποιήσω τις φιλοδοξίες μου και να πετύχουμε μαζί με τους συμπαίκτες μου σημαντικά πράγματα».

Τι σημαίνει αυτή η διάκριση και πόσο θα σε βοηθήσει στη συνέχεια της σεζόν και της καριέρας σου;
«Το σημαντικό είναι μέσα από τις ατομικές επιτυχίες να έρχονται και οι νίκες για την ομάδα αφού αυτό μετράει περισσότερο από όλα. Δεν θα πω ότι δεν με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη διάκριση. Το αντίθετο. Είναι μία αναγνώριση της προσπάθειας τόσο ατομικά όσο και ομαδικά και με γεμίζει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της σεζόν. Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο δουλεύοντας περισσότερο για να έρθουν και άλλες επιτυχίες».
Το γεγονός ότι τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχουν αναδειχθεί ,MVP Έλληνες παίκτες, δηλαδή ο Κυρίτσης, ο Λιακόπουλος και εσύ τι σημαίνει;

«Είναι ξεχωριστή επιτυχία για τους Έλληνες παίκτες και δείχνει ότι ειδικά φέτος παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες στα παιδιά του ελληνικού μπάσκετ. Και οι δύο παίκτες που προανέφερες είναι έμπειροι και σημαντικοί παίκτες που έχουν διανύσει τη δική τους πορεία στο πρωτάθλημα. Μακάρι μέχρι το τέλος της σεζόν να αναδειχθούν όσο περισσότεροι Έλληνες παίκτες γίνεται MVP κάτι που θα δείχνει ότι συνεχίζει να γίνεται καλή δουλειά στο μπάσκετ και στο πρωτάθλημα της χώρας».

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου