ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Αγωνιστικές ανάσες

ολυμπιακός-αγωνιστικές-ανάσες-120386
Την ευκαιρία για αγωνιστικές ανάσες, από τη στιγμή που το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι σαφώς πιο βατό, έχουν το επόμενο διάστημα στον Ολυμπιακό.

Ύστερα από ένα ιδιαίτερα βεβαρημένο πρόγραμμα με διαδοχικές υψηλών απαιτήσεων αναμετρήσεις, καθώς μόλις με λίγες ημέρες διαφορά διεξήχθηκαν οι αγώνες κόντρα στην Εφές Αναντόλου στην Κωνσταντινούπολη, τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ, στον Πειραιά έχουν πλέον μπροστά τους ματς που μπορούν να τους βοηθήσουν να επανακάμψουν, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.

Παράλληλα, δίνεται η ευκαιρία στο Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του να δουλέψουν με μεγαλύτερη ηρεμία πάνω στο ψυχολογικό κομμάτι, που αν μη τι άλλο διαταράχθηκε μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από τους Λιθουανούς και τα καμώματα του Τζόι Ντόρσεϊ.

Η αρχή, για τον Ολυμπιακό, έγινε ήδη από την Κυριακή (28/10) οπότε επικράτησε άνετα του Ίκαρου Καλλιθέας στο κλειστό της Γλυφάδας. Η συνέχεια περιλαμβάνει άλλα δύο εντός έδρας παιχνίδια, με την κροατική Τσεντεβίτα για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και με τον ΚΑΟΔ για την 4η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Τα ματς αυτά δίνουν το δικαίωμα στους «ερυθρόλευκους» να επανέλθουν, συλλέγοντας ροζ φύλλα που όχι μόνο θα τους βοηθήσουν βαθμολογικά, αλλά κυρίως θα τους ανεβάσουν την ψυχολογία στα επιθυμητά επίπεδα, εν όψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου