ΜΠΑΣΚΕΤ

Το προβάδισμα ο Ολυμπιακός…

το-προβάδισμα-ο-ολυμπιακός-129429

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (25/10, 22:00, ΝΕΤ) την Ζαλγκίρις Κάουνας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι "ερυθρόλευκοι" την προηγούμενη αγωνιστική της διοργάνωσης ηττήθηκαν από την Αναντόλου Εφές στην Κωνσταντινούπολη, αλλά κατάφεραν να αποδράσουν από το ΟΑΚΑ με το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Επόμενος αντίπαλο για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, λοιπόν είναι οι Λιθουανοί, οι οποίοι μετράνε φέτος στην Ευρωλίγκα δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, καθώς έχουν επικρατήσει της Τσεντεβίτα και της Κάχα Λαμποράλ, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ.

Σε εννέα αναμετρήσεις, πάντως ο Ολυμπιακός έχει νικήσει στις πέντε, με τη Ζαλγκίρις να έχει τέσσερις νίκες, μεταξύ των οποίων όμως και ο ημιτελικός στο φάιναλ-φορ του Μονάχου το 1999 με 87-71.

Τελευταίος αγώνας του Ολυμπιακού απέναντι στην Ζαλγκίρις είναι το παιχνίδι για το φετινό τουρνουά "Αλεξάντερ Γκομέλσκι", όπου οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν με 86-75. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις, τονίζοντας ότι η ομάδα του Χοάν Πλάθα έχει ποιότητα.

Ο προπονητής των Λιθουανών, Χοάν Πλάθα από την πλευρά του δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Αναντόλου Εφές στην Κωνσταντινούπολη ίσως θελήσει να ξεσπάσει επάνω στην ομάδα του. Παράλληλα, δήλωσε ότι οι Πειραιώτες διαθέτουν πολύ καλό υλικό και είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους.

Στην έδρα στάθηκε και ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει για ακόμα μία φορά τον Ολυμπιακό. Ο Λιθουανός ανέφερε ότι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα είναι καυτό και θα κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του.

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου