ΜΠΑΣΚΕΤ

Περπέρογλου: «Μας ξύπνησε η ήττα από την Εφές»

περπέρογλου-μας-ξύπνησε-η-ήττα-από-τη-131557

Η βαριά ήττα από την Εφές Αναντολού για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας ήταν ευεργετική ώστε ο Ολυμπιακός να πάει υποψιασμένος στο ΟΑΚΑ και να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως και έγινε, σύμφωνα με τον Στράτο Περπέρογλου.

Ο 28χρονος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ με τη φανέλα του «αιωνίου» αντιπάλου, την αντιμετώπισή του από τους φίλους του Παναθηναϊκού και το γεγονός ότι πανηγύρισε έντονα ένα καλάθι του.

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ: «Ήξερα τι να περιμένω. Προσπάθησα να προετοιμαστώ περισσότερο ψυχολογικά. Ο προπονητής μού μίλησε μια μέρα πριν και μού είπε να αφήσω το παιχνίδι να έρθει σε εμένα, να μην εκβιάσω καταστάσεις. Δεν ήταν καθόλου εύκολο στην αρχή. Όσο περνούσε όμως το παιχνίδι άρχισα να αισθάνομαι όλο και πιο άνετα με αποτέλεσμα να κάνω το παιχνίδι μου».

Για την αντιμετώπιση της εξέδρας: «Προσπάθησα να μην αποπροσανατολιστώ από τα συνθήματα της εξέδρας κι ως ένα βαθμό τα κατάφερα. Ευχαριστώ το Θεό που με βοήθησε να μείνω συγκεντρωμένος και να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου».

Για τον πανηγυρισμό του: «Οφειλόταν καθαρά στην ένταση του αγώνα. Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν. Απλά ήταν κάτι που βγήκε από μέσα μου».

Για την εξέλιξη του παιχνιδιού:
«Αν και είχαμε το προβάδισμα είναι δύσκολο να κερδίσεις μέσα στο ΟΑΚΑ 15 ή 20 πόντους. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και αντέδρασε».

Για την αγωνιστική συμπεριφορά του Ολυμπιακού: «Η αγωνιστική ταυτότητα του Ολυμπιακού είναι η άμυνα. Έτσι πήρε τους τίτλους φέτος και με τον ίδιο τρόπο θα προσπαθήσουμε να τους διεκδικήσουμε και φέτος. Άλλωστε το παιχνίδι με την Εφές μας το υπενθύμισε για τα καλά. Αυτή η ήττα μας ξύπνησε».

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου