ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολίμπια: “Ελπίζουμε να παίξει ο Σάτο”

ολίμπια-ελπίζουμε-να-παίξει-ο-σάτο-138870
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ολίμπια Λουμπλιάνας ξεκαθαρίζει πως δεν ευθύνεται για το περιστατικό με τον Ρομέιν Σάτο και πως θα ήθελε ν’ αγωνιστεί κανονικά ο παίκτης.
Σάλος έχει προκληθεί με την υπόθεση του Ρομέιν Σάτο, στον οποίο η αστυνομία της Σλοβενίας δεν έχει επιτρέψει την είσοδο στη χώρα λόγω πλαστού διαβατηρίου.
Λίγο μετά τη γνωστοποίηση του εν λόγω περιστατικού η Φενέρμπαχτσε εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της, για να έρθει τελικά η απάντηση από την πλευρά της Ολίμπια Λουμπλιάνας.
Η σλοβένικη ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αρχικά ξεκαθαρίζει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να βοηθήσει την κατάσταση από τη στιγμή που το θέμα είναι καθαρά νομικό, ενώ αναφέρει πως θα ήθελε ο παίκτης ν’ αγωνιστεί κανονικά.
"Η Ολύμπια λυπάται για όσα έχουν γίνει με τον παίκτης της Φενέρμπαχτσε Ρομέιν Σάτο, αλλά η υπόθεση δεν έχει να κάνει με τον αθλητισμό ή τον σύλλογο. Είναι ένα θέμα νομικής φύσης, στο οποίο ο σύλλογος δεν μπορεί να παρέμβει και επομένως να σχολιάσει".

"Βρισκόμαστε σε επαφή με την Φενέρμπαχτσε όπως και με τους ιθύνοντες της Ευρωλίγκας. Και οι δύο πλευρές έχουν καταλάβει πως θα πρέπει να απευθυνθούν στις αρχές γι’ αυτό. Ελπίζουμε να λυθεί το θέμα το συντομότερο δυνατό και ο παίκτης ν’ αγωνιστεί".

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου