ΜΠΑΣΚΕΤ

Δοκιμάζεται στην Πόλη ο Ολυμπιακός

δοκιμάζεται-στην-πόλη-ο-ολυμπιακός-139271
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (19/10, 20:00, NS3) στην Κωνσταντινούπολη την Αναντόλου Εφές σε μία επικίνδυνη αποστολή για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Οι Τούρκοι αρχίζουν ακόμα μία χρονιά με φιλοδοξίες και κοιτάζοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θέλουν να καταφέρουν να βρεθούν και πάλι μετά το 2001 σε ένα φάιναλ-φορ.
Οι "ερυθρόλευκοι" την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο για τη φάση των "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης πήραν ένα σπουδαίο "διπλό" με 67-65, έπειτα από δύο εύστοχες βολές του Κώστα Σλούκα στην εκπνοή της αναμέτρησης.
Κάτι αντίστοιχο θέλουν να κάνουν και φέτος οι Πειραιώτες σε μία ομολογουμένως δύσκολη έδρα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα και τόνισε στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι ότι οι παίκτες του θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του ματς.

Οι Τούρκοι από την πλευρά τους, δεν έχουν ξεκινήσει καλά τις υποχρεώσεις τους τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρωλίγκα (ήττα με 80-75 από τη Μιλάνο), όμως παρότι σέβονται τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο κόουτς της Εφές, Οκτάι Μαχμουτί θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα.

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου