ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζέρεμι Λιν: «Δεν θα συνέχιζα το μπάσκετ»

τζέρεμι-λιν-δεν-θα-συνέχιζα-το-μπάσκε-142792

Έχει καθιερωθεί πλέον στο NBA, αλλά ο Τζέρεμι Λιν των Χιούστον Ρόκετς παραδέχθηκε ότι θα παρατούσε τη λίγκα και το μπάσκετ, αν δεν έβρισκε πέρσι θέση στο ρόστερ των Νιου Γιορκ Νικς.

Φέτος ο 24χρονος πλέι-μέικερ υπέγραψε το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του. Άλλωστε οι «ρουκέτες» τον «άρπαξαν» σαν restricted free agent διορθώνοντας το περσινό λάθος τους, όταν τον αποδέσμευσαν μέσω του καταλόγου των waivers, πριν αρχίσει η regular season. Αποδεικνύεται ότι η συγκεκριμένη αποδέσμευση ήταν η τελευταία που θα δεχόταν ο Λιν…

«Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έπαιζα στην Ισπανία ή σε κάποιο αντίστοιχο πρωτάθλημα. Είχα αποφασίσει πως θα δοκιμάσω την τύχη μου για άλλη μία σεζόν. Ήθελα να τα δώσω όλα» δήλωσε σχετικά ο Ταϊβανέζικης καταγωγής «άσος», ο οποίος ξεκαθάρισε πως ούτε η D-League θα τον ενδιέφερε για συνέχιση της καριέρας του σε περίπτωση νέας αποτυχίας: «Τα ματς στη D-League ήταν δύσκολα. Είχαμε περισσότερο κόσμο στο Χάρβαρντ. Ένιωθα υποβιβασμένος και πιεσμένος».

Πάντως δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει (πάλι) τους φίλους των Νικς: «Δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι παραπάνω από μία πόλη. Με αγκάλιασε και με στήριξε. Ξέρω ότι ακούγεται χαζό, επειδή έχω την ελάχιστη δυνατή παρουσία στο NBA, αλλά ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι για αυτούς τους φιλάθλους. Πραγματικά ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου στο Madison Square Garden. Αυτοί οι οπαδοί ήταν απίστευτοι».

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου