ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμφωνία με Βεργίνη

συμφωνία-με-βεργίνη-146690
Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Βεργίνη που το απόγευμα θα παρακολουθήσει στο Αλεξάνδρειο ως θεατής το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Ο 25χρονος διεθνής πλέι μέικερ αφού ολοκληρώθηκε χθες το συμβόλαιό του με την ισπανική Μπιλμπάο βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφή του για την Θεσσαλονίκη.
Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρχε μία προφορική συμφωνία από το τέλος της περασμένης εβδομάδας που πριν από μερικά λεπτά υλοποιήθηκε στην πράξη με τον Βεργίνη να παραμένει στο ρόστερ του Άρη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο 25χρονος διεθνής γκαρντ αναμένεται από το Μπιλμπάο της Ισπανίας μέσω Μονάχου στις 15:30 αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης και από αύριο θα τεθεί στην διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή.
Κατά τα άλλα αυτό που απομένει να φανεί είναι αν στην διάρκεια της εβδομάδας η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα μπορέσει να κλείσει το θέμα του Γάιου Σκορδίλη ώστε στην συνέχεια να μπορέσει να ελπίζει σε άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA.

Κάτι που προέκυψε μετά από την επαφή που είχε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, την περασμένη Τετάρτη στην Βαρκελώνη με τους ιθύνοντες της FIBA και ακολούθως υπήρξε η σχετική ενημέρωση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη.

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου