ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαμαντίδης: «Χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο»

διαμαντίδης-χρειάζεται-υπομονή-από-155694
Πίστωση χρόνου και υπομονή ζήτησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενόψει της νέας σεζόν. Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως οι «πράσινοι» έχουν υποστεί πολλές αλλαγές από την περσινή σεζόν και αυτό απαιτεί χρόνο, ώστε να δεθούν ως ομάδα.
Ακόμη, σχετικά με την έναρξη της Ευρωλίγκας, στην οποία θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης (12/10), τόνισε πως βλέπουν κάθε το παιχνίδι ξεχωριστά.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:
Για τη μετά Ομπράντοβιτς εποχή:
«Έκλεισε ένας κύκλος μετά από πολλά χρόνια, και αρχίζει ένας νέος. Όλα είναι καινούργια, προπονητής, υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες και άλλη διοίκηση. Θα παλεύουμε μέσα στο γήπεδο. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή από τον κόσμο για να δεθούμε ως ομάδα. Ήρθαν δέκα παίκτες, αν δεν κάνω λάθος, και σίγουρα κάποια πράγματα αλλάζουν. Η φιλοσοφία του Παναθηναϊκού τόσα χρόνια ήταν ίδια, η κατάκτηση της Ευρωλίγκας, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Φέτος τα πράγματα θα είναι λίγο διαφορετικά».
Για το αν έχει περισσότερες ευθύνες σε αυτή τη νέα ομάδα:
«Σίγουρα εγώ και ο Κώστας που είμαστε τόσα χρόνια στην ομάδα, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά για να κάνουμε κάτι καλό. Από εκεί και πέρα εγώ δεν έχω κάτι στο μυαλό μου, ούτε αισθάνομαι περισσότερες ευθύνες να μου αναλογούν. Οι ευθύνες που έχει κάθε παίκτες είναι συγκεκριμένες και εγώ ξέρω ποιες είναι οι δικές μου».
Για το φάιναλ φορ:

«Μακάρι να φτάσουμε μέχρι εκεί, αλλά σίγουρα είναι πολύ δύσκολο. Εμείς δεν σκεφτόμαστε έτσι, σκεφτόμαστε στην Ευρωλίγκα, που η διοργάνωση είναι υψηλού επιπέδου, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το φάιναλ φορ είναι μεγάλο κίνητρο και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου