ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέπιτς: «Φαβορί ο Ολυμπιακός»

τέπιτς-φαβορί-ο-ολυμπιακός-158360
Ο Μιλένκο Τέπιτς έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό στο ματς της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας αύριο Πέμπτη με την Κάχα Λαμποράλ. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αγωνίζεται πλέον στην ισπανική Καχασόλ και έχει καλή εικόνα για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Ο Σέρβος γκαρντ θεωρεί πως η Κάχα Λαμποράλ είναι καλή ομάδα, ωστόσο, πιστεύει πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, κυρίως, λόγω έδρας… Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιλένκο Τέπιτς:

Για την Κάχα: «Η Κάχα Λαμποράλ είναι σταθερή αξία στο πρωτάθλημα. Διαθέτει εξαιρετική ομάδα και πάντα είναι υπολογίσιμη. Έχει διατηρήσει τον βασικό κορμό της, ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι κράτησε στον πάγκο τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς».
Για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Είναι μεγάλο όπλο, διότι έχει την εμπειρία και ξέρει πώς να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει από τους παίκτες του».
Για το ματς Ολυμπιακός-Κάχα: «Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και αυτό σημαίνει πολλά. Διότι έχει παίκτες που διαθέτουν εξαιρετική αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ το καλό για την ομάδα είναι ότι κράτησε όλους τους παίκτες της, που είναι πλέον ένα χρόνο πιο έμπειροι. Επίσης, απέκτησε και τον Περπέρογλου, που είναι πολύ σημαντικός παίκτης στην περιφέρεια.
Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει το αβαντάζ για τη νίκη. Έχει το προβάδισμα καθώς παίζει και στο γήπεδό του και συνήθως στην έδρα του είναι ακόμα πιο γρήγορος και τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο. Οπότε είναι πιο κοντά στη νίκη, αν και η Κάχα έχει παίξει σε περισσότερα επίσημα παιχνίδια».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου