ΜΠΑΣΚΕΤ

Νοτσιόνι: «Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, αλλά…»

νοτσιόνι-πρωταθλητής-ο-ολυμπιακός-α-159022
Αναγνωρίζει μεν ότι ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά ο Αντρές Νοτσιόνι καθιστά σαφές πως η Κάχα Λαμποράλ έρχεται για την αναμέτρηση της Πέμπτης στο ΣΕΦ με μοναδικό στόχο τη νίκη στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, γιατί δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης. Για μας είναι ένας σημαντικός αγώνας και πάμε εκεί για τη νίκη. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που δείξαμε την Κυριακή στο ισπανικό πρωτάθλημα, προκειμένου να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη», ανέφερε ο Αργεντινός φόργουορντ.
Ο προπονητής του, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, επισήμανε: «Αρχίζει μία νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα, μια διοργάνωση που είναι πολύ ανοιχτή και στην οποία συμμετέχουν σπουδαίες ομάδες. Ο όμιλός μας είναι πολύ δυνατός, με μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός που υπερασπίζεται τον τίτλο του. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με υπομονή, μυαλό και να είμαστε καλοί στην άμυνα, αν θέλουμε να νικήσουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Εκτός μάχης για την ομάδα της Βιτόρια είναι ο Αμερικανός γκαρντ Τέιλορ Ρότσεστι, που χθες υπέστη διάστρεμμα, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ Μίλκο Μπιέλιτσα, αν και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του λόγω τενοντίτιδας στα δύο γόνατα.

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου