ΜΠΑΣΚΕΤ

Λάσο: “Τα μάτια μας στην Ευρωλίγκα τώρα”

λάσο-τα-μάτια-μας-στην-ευρωλίγκα-τώρα-160460
Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (12/10, 9.45μ.μ.), Ρεάλ Μαδρίτης, κόντραρε στα ίσα τους Ράπτορς σε φιλικό για το Euroleague American Tour 2012 και πλέον ο Λάσο καλεί τους παίκτες του να στρέψουν την προσοχή τους στην Ευρωλίγκα

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της, κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς τα ξημερώματα της Τρίτης (9/10) στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μπορεί να ηττήθηκε με 102-95, ωστόσο η Ρεάλ ήταν πολύ καλή επιθετικά με τους Μίροτιτς και Πότσιους να σηκώνουν το βάρος στην επίθεση. Ωστόσο, μπορεί η Ρεάλ να έδειξε πανέτοιμη, ωστόσο αυτό το ταξίδι στις ΗΠΑ σίγουρα λειτουργεί υπέρ του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα την αντιμετωπίσει την Παρασκευή το βράδυ στη Μαδρίτη.
Οι Μαδριλένοι θα έχουν μόλις δύο μέρες ουσιαστικά μπροστά τους για να προετοιμαστούν για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας συν την ταλαιπωρία από το υπερατλαντικό ταξίδι.
Και σε αυτό στάθηκε και ο Πάμπλο Λάσο ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, σχολίασε: "Θέλω να τους συγχαρώ όλους. Είμαι χαρούμενος που κάναμε αυτό το tour και από τον τρόπο που δουλέψαμε, αλλά τώρα πρέπει να στρέψουμε την συγκέντρωση και τα μάτια μας στην Ευρωλίγκα που ξεκινάει σε δύο ημέρες".

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου