ΜΠΑΣΚΕΤ

Ευρωλίγκα: «Παναθηναϊκός, ο καλύτερος του αιώνα!»

ευρωλίγκα-παναθηναϊκός-ο-καλύτερος-163037
Ένα αποθεωτικό αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό των έξι ευρωπαϊκών τροπαίων φιλοξενεί η Ευρωλίγκα στην επίσημη ιστοσελίδα της, κάνοντας λόγο για την πιο επιτυχημένη ομάδα του αιώνα.
Το αφιέρωμα ξεκινά με τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει στους «πράσινους», οι οποίοι έχουν νέο προπονητή τον Αργύρη Πεδουλάκη και 11 καινούριους παίκτες. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στο Δημήτρη Διαμαντίδη για τον οποίο λέει πως θα έχει νέο «πλήρωμα» γύρω του και το παιχνίδι του «τριφυλλιού» θα βασισθεί πάνω του. «Το δίδυμο των Ούκιτς με την διείσδυση και την ταχύτητά του και Κίτσεν που συνδυάζει επίθεση και άμυνα θα δουλέψει καλά με τον Διαμαντίδη», αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια τονίζεται πως: «Ο Παναθηναϊκός θα έχει ύψος και δύναμη μέσα στην ρακέτα του με τον ασταμάτητο Σχορτσανίτη και τους αποδεδειγμένα ικανούς μπλοκέρ Λάσμε και Άρμστρονγκ».
Ποιο είναι το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει η Ευρωλίγκα για τον φετινό Παναθηναϊκό;
«Μπορεί να είναι ένα ρόστερ γεμάτο νέα πρόσωπα που φορούν τη φόρμα του Παναθηναϊκού φέτος, αλλά η πιο επιτυχημένη ευρωπαϊκή ομάδα αυτού του αιώνα συνδυάζει ένα σύνολο που τα έχει όλα. Με ταχύτητα στην περιφέρεια, δύναμη μέσα στη ρακέτα και καλούς αμυντικούς παντού, οι «πράσινοι» μοιάζουν με ομάδα που μπορεί να συνεχίσει την παράδοση της εξαιρετικής άμυνας και της δυναμικής επίθεσης, στοιχεία που τους οδήγησαν στον θρόνο της Ευρωλίγκας μέχρι τώρα».

Τέλος, η Ευρωλίγκα παρουσιάζει τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη σαν έναν παίκτη που πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα από τους θεατές λέγοντας πως: «Με την πονηριά του γύρω από τη ρακέτα, την ταχύτητα και τη δύναμή του ο Σχορτσανίτης είναι ένα μεγάλο ατού για τον Παναθηναϊκό».

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου