Τουρνουά μικρών από το ΙΑΣΩ

Τελευταία ενημέρωση: 2012-05-28, 14:17:50
Τουρνουά μικρών  από το ΙΑΣΩ

Το περασμένο  σαββατοκύριακο  πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ (κατηγορία ΠΡΟΜΙΝΙ), το οποίο διοργάνωσε ο ‘Όμιλος ΙΑΣΩ σε συνεργασία με την πρότυπη Ακαδημία Μπάσκετ TELEUNICOM Basketball Academy Club (Ακαδημία Ομπράντοβιτς). Στο τουρνουά, το οποίο διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο Αλκαζάρ Λάρισας, συμμετείχαν παιδιά από τις ομάδες TELEUNICOM BASKETBALL  ACADEMY CLUB, Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ Γ.Σ ΒΟΛΟΥ. Τα παιδιά φιλοξενήθηκαν στους χώρους και τις εγκαταστάσεις του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν ως δώρο ένα πλήρες check up.

Η βράβευση των ομάδων και των παικτών, νικητών και ηττημένων, έγινε με παρατεταμένο χειροκρότημα και χωρίς διάκριση των «μεν» από τους «δε», από τον Αντιπρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του Δ.Σ. του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας κ. Αθανάσιο Καργιώτη, τον Γενικό Διευθυντή κ. Σωκράτη Μητσιάδη και τον Αντιδήμαρχο Λάρισας κ. Γαλάτο Άρη. Επίσης βραβεύτηκαν οι γνωστοί μπασκεμπολίστες Κώστας Παταβούκας και Ευθύμης Ρεντζιάς.

Ο όμιλος ΙΑΣΩ, σταθερά προσανατολισμένος στην προαγωγή του αθλητικού πνεύματος, στηρίζει τις διοργανώσεις που αφορούν στον αθλητισμό και την υγεία και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη αντίστοιχων πρωτοβουλιών, ιδίως για τα παιδιά. Ο ενθουσιασμός των παιδιών και των γονιών τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών και των ανθρώπων που υποστηρίζουν το έργο αυτών των ομάδων.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
3
=