ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστολή διαμαρτυρίας και βίντεο στην ΕΟΚ από την Ανόρθωση

επιστολή-διαμαρτυρίας-και-βίντεο-στη-855209

Χθες Τρίτη η Ανόρθωση απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΟΚ για την πολύ κακή εις βάρος της διαιτησία στον αγώνα της περασμένης Κυριακής στο ΕΑΚ για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ με τον Α.Ο. Τρίκαλα, με τους ρέφερι Σιταρίδη και Αγραφιώτη να έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την ήττα της βολιώτικης ομάδας με 65-80.

Η επιστολή συνοδεύεται και από βίντεο με όλες τις λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών, που ευνόησαν τη φιλοξενούμενη τρικαλινή ομάδα.

Στο 33ο λεπτό με το σκορ στο 58-62 άρχισαν τα λάθη, που αποδεικνύονται στο βίντεο, και οι τεχνικές ποινές εις βάρος της Ανόρθωσης. Άπαντες εκνευρίστηκαν και η πλάστιγγα έγειρε προς τη μεριά του Α.Ο. Τρικάλων, ενώ «θύμα» ήταν και ο Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο οποίος ζήτησε βήματα που γίνονται εμφανώς βήματα από παίκτη των φιλοξενούμενων και δέχθηκε δεύτερη τεχνική ποινή (σ.σ. η πρώτη στο δεύτερο δεκάλεπτο), με συνέπεια να αποβληθεί.

«Ελπίζουμε με το βίντεο, που είναι αδιάψευστος μάρτυρας, να αποδοθεί δικαιοσύνη και οι αρμόδιοι φορείς να πράξουν τα δέοντα. ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ…», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ανόρθωση, που χαρακτηρίζει το βίντεο ως βίντεο της ντροπής.

Ο Σιταρίδης θυμίζουμε ότι ήταν διαιτητής την προπέρσινη σεζόν στο ματς Ολυμπιακός Βολου-Ιωάννινα Σ.Κ., το οποίο οι ερυθρόλευκοι είχαν χάσει και είχαν εκδώσει ανακοίνωση, ζητώντας την εξαίρεσή του από όλα τα ματς των ερυθρόλευκων.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου