ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Αννα Χατζηπλάτων νέα πρόεδρος στη Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης

η-αννα-χατζηπλάτων-νέα-πρόεδρος-στη-δ-ε-885167
Η δικηγόρος Άννα Χατζηπλάτων είναι αυτή που αντικαθιστά τον παραιτηθέντα Χρήστο Καλλιπολίτη στην προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου και σίγουρα είναι ξεχωριστό γεγονός ότι για πρώτη φορά μία γυναίκα τίθεται επικεφαλής στη διοίκηση του μπασκετικού τμήματος.
Η ανακοίνωση: «Η δικηγόρος Άννα Χατζηπλάτων είναι η νέα πρόεδρος της Δ.Ε. του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών της Νίκης Βόλου, σε μία δύσκολη εποχή για το τμήμα μετά την παραίτηση του πρώην προέδρου, σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Β’ Εθνικής Ανδρών.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ανδρικού μπάσκετ στη Μαγνησία αναλαμβάνει ως πρόεδρος γυναίκα. Η Άννα Χατζηπλάτων κατάγεται από μικρασιατική οικογένεια της Νέας Ιωνίας, που όπως και πολλές άλλες οικογένειες Μικρασιατών προσφύγων εγκαταστάθηκε στη Νέα Ιωνία, «ρίζωσε» και προόδευσε στον τόπο αυτόν, όπου και η ίδια ζει με την οικογένειά της.
Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη μας, πάνω από 25 έτη, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση στο Δικηγορικό Γραφείο που ίδρυσε ο πατέρας της Πλάτων Χατζηπλάτων, ο οποίος διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Νίκης Βόλου. Η ίδια υπήρξε αθλήτρια της Ακαδημίας Βόλεϊ της Νίκης Βόλου.
Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Ζαμηλούδη, «γέννημα θρέμμα» και ο ίδιος της Νέας Ιωνίας, με προσφυγική καταγωγή από την Ανατολική Ρωμυλία, αθλητή στο παρελθόν της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου και έχουν μία κόρη και έναν γιό, αθλητή της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου