ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκες για νεάνιδες και κορασίδες στο μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου  

νίκες-για-νεάνιδες-και-κορασίδες-στο-μ-885703

Με μια άνετη επικράτηση επί της Φαλάνης και τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς, συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΣΚΑΘ ο Ολυμπιακός Βόλου. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Οι αθλήτριες και των δύο ομάδων προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό και έφυγαν αγκαλιασμένες από το γήπεδο, αναδεικνύοντας τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι». Το ματς παρακολούθησαν ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της FIBA και πρόεδρος της Επιτροπής Νέων της FIBA Europe Άρης Ζώης και η περιφερειακή-ομοσπονδιακή προπονήτρια Αφροδίτη Αραπατσάνη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παπαθανασίου-Δέρβος) Σιουμουρέκη, Πολύζου Κ., Πολύζου Α., Νταιάκη, Κοτοπούλη Μ., Κοτοπούλη Α., Ράπτη, Λογοδότη, Φούτρα, Ρωμούδη, Νιφόρου, Καραστάθη, Πορτοφέρι, Οικονομίδου.

Νίκη κορασίδων επί των Τιτάνων Αλμυρού

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς και για την ομάδα των κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου επί των Τιτάνων Αλμυρού με σκορ 76-42. «Ντεμπούτο για πολλές νέες αθλήτριες του Ολυμπιακού, που θα αποτελέσουν και το μέλλον της ομάδας. Τα κορίτσια και των δύο ομάδων προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον», τονίζεται σε ανακοίνωση των ερυθρόλευκων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου