ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκες για νεάνιδες και κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου

νίκες-για-νεάνιδες-και-κορασίδες-του-ο-871608

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα μπάσκετ νεανίδων της ΕΣΚΑΘ έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού επιβλήθηκε μέσα στο κλειστό του Αγίου Θωμά στη Λάρισα των Αετών με 51-84 στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Οι ερυθρόλευκες σαφώς ανώτερες επέβαλαν από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν με 23-11. Οι Αετοί, εκμεταλλευόμενοι τις απουσίες των Σιουμουρέκη και Νταϊάκη, που αποσύρθηκαν στον πάγκο, αφού φορτώθηκαν πολύ νωρίς με τρία και τέσσερα φάουλ αντίστοιχα, ισοφάρισαν στο 15’ σε 23-23. Στη συνέχεια όμως, ο Ολυμπιακός παίζοντας μπάσκετ υψηλού επιπέδου, με πολύ καλή άμυνα και εξαιρετικές επιθετικές επιλογές, έφτασε εύκολα στην τελική επικράτηση.

Διαιτητές: Δότα, Στεργιούλας

Δεκάλεπτα: 11-23, 27-37, 38-66, 51-84

ΑΕΤΟΙ (Χαντζιάρας, Καλέτσιος): Κακάτσιου 11μ Αρωνιάδου, Μπασδέκη 14, Πέρκα 5 (1), Καλφούντζου Θ., Καλφούντζου Β, Σαγώνα, Τσιγάρα, Καλέτσιου 17 (1), Τα΄τουρα 2, Κουτσοπούλου, Αντενάι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παπαθανασίου-Δέρβος): Πολύζου Α., Ράπτη 4, Κοτοπούλη Α, Πολύζου Κ. 11, Ρωμούδη, Νταϊάκη 13 (1), Φούτρα, Σιουμουρέκη 24 (2), Λογοδότη, Καραστάθη 8, Κοτοπούλη Μ. 24, Οικονομίδου.

Νίκη και οι κορασίδες

Με νίκη ξεκίνησαν και οι κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου κερδίζοντας τη Νίκη Βόλου. Μετά από ένα όμορφο παιχνίδι η εντελώς ανανεωμένη ομάδα των κορασίδων επιβλήθηκε της αξιόμαχης ομάδας της Νίκης με σκορ 58-27 στην πρεμιέρα του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ. Τα κορίτσια και των δύο ομάδων προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό, προσφέροντας όμορφο θέαμα. Από τον Ολυμπιακό έγινε και νέο προσκλητήριο προς όλα τα νέα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ να συμμετέχουν στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού μας ενώ ευχαρίστησαν και τη Νίκη Βόλου για την άριστη φιλοξενία της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου