ΜΠΑΣΚΕΤ

Τοπικό ντέρμπι με φαβορί το Αγριά-ΓΣ Αλμυρού

τοπικό-ντέρμπι-με-φαβορί-το-αγριά-γσ-αλ-872752

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ η Αγριά, που αγνοεί τη νίκη, υποδέχεται στις 17.00 τον Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος έχει τον τίτλο του φαβορί σε νέο μαγνησιώτικο ντέρμπι μετά το Ανόρθωση-Αγριά την περασμένη βδομάδα.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Οι φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Νάνη είναι πιο κοντά στο τέταρτο ροζ φύλλο αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι των Κοσμάτου-Στρατίκη δεν παρατούν κανένα ματς στην έδρα τους και θα τα δώσουν όλα για την παρθενική τους επιτυχία, χωρίς και πάλι τον τραυματία Φύκα. Αμφίβολος παραμένει ο Καραμήτσος, που ήταν με πολιτικά στον πάγκο στον προηγούμενο αγώνα και βγάζει μέρος της προπόνησης. Από την άλλη οι Αλμυριώτες θα παραταχθούν πλήρεις, με τον Μαμούρα, που είχε λίγο χρόνο συμμετοχής στα ματς που έγιναν, να αισθάνεται πλέον 100% έτοιμος, για να αγωνιστεί και περισσότερο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Αγριάς αναφέρεται: «Αυτή την Κυριακή (σ.σ. σήμερα) στις 5 το απόγευμα η ΑΓΡΙΑ έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς, σε ένα ακόμα δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι φαβορί για την άνοδο.

Η ομάδα μας δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα και ψάχνει ακόμα την πρώτη νίκη.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Αγριάς να γεμίσει το κλειστό και να βοηθήσει με τη φωνή του την ομάδα μας σε αυτήν τη δύσκολη αγωνιστική!».

Με προβλήματα η Ανόρθωση

Για μία ακόμη φορά δεν λείπουν τα προβλήματα από την Ανόρθωση, που με καλή ψυχολογία μετά την πρώτη νίκη και μάλιστα πολύ άνετη απέναντι στην Αγριά, ταξιδεύει σήμερα στην Αμφισσα, για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο κλειστό «Χρ. Καμπεράκης» στις 17.00 και σίγουρα είναι μέσα στις δυνατότητές της το διπλό.

Ο Σκαμάγκας, που έπαιξε με ένεση λόγω προβλήματος στη μέση την περασμένη Κυριακή, δεν έχει προπονηθεί και είναι πιθανόν να μην ταξιδέψει στην πόλη της Φωκίδας, ενώ τράβηγμα και θλάση στον προσαγωγό έχουν αντίστοιχα Καραθανάσης και Ακριβόπουλος, που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία.

Μεγάλη προσοχή χρειάζονται δύο παίκτες της Αμφισσας, που είναι μέσα στην πεντάδα των πρώτων σκόρερ του 4ου ομίλου, ο Μπάμπης Μουρατίδης, που πέρσι τελείωσε τη σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου, και ο Σωκράτης Γκιζογιάννης. Ο πρώτος έχει μέχρι στιγμής 88 πόντους σε τέσσερα παιχνίδια με 12 τρίποντα και ο δεύτερος 81 με 5 αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα (5η, 17.00)

Μπάρας, Τρίκαλα-Αμπελώνας

Σιταρίδης-Ντόντης (Γκαρτζονίκας)

Καναλακίου, Αχέρων Καν.-Σοφάδες

Μπολάνος-Παπαδόπουλος Ν. (Τσιγγέλης)

Ι. Πατάκης, Νίκαια-Τιτάνες Παλ.

Δικταπανίδης-Δώνης (Βαρνάς)

«Χρ. Καμπεράκης», Άμφισσα-Ανόρθωση

Γερακίνης-Γκαρτζονίκας (Χαράτσης)

Αγριάς, Αγριά-Γ.Σ. Αλμυρού

Πράττος-Κανελλίδης (Γκουντέλιας)

Ιωαννίνων (Ν), Ιωάννινα Σ.Κ.-Παραμυθιά

Τσιαπλής-Σταμπουλής (Τσιγγέλης)

Βαθμολογία

  1. Σοφάδες 8
  2. Γ.Σ. Αλμυρού 7
  3. Α.Ο. Τρίκαλα 7
  4. ΣΚ Ιωάννινα 7
  5. Τιτάνες Παλαμά 7
  6. Παραμυθιά 6
  7. Αμπελώνας 6
  8. Αμφισσα 6
  9. Ανόρθωση 5
  10. Νίκαια 5
  11. Αγριά 4
  12. Αχέρων Καναλακίου 4

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου