ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτο τοπικό ντέρμπι στη Γ’ Εθνική

πρώτο-τοπικό-ντέρμπι-στη-γ-εθνική-880996

Το πρώτο τοπικό ντέρμπι της Μαγνησίας στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών για τη σεζόν 2022-23 θα γίνει σήμερα στο ΕΑΚ Βόλου μεταξύ της Ανόρθωσης και της Αγριάς στις 17.00 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Και οι δύο ομάδες έχουν μόνο ήττες στις τρεις πρώτες αναμετρήσεις τους και αναζητούν οπωσδήποτε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα. Αμφότερες πάντως έχουν τα δικά τους προβλήματα.

Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης σε ό,τι αφορά τους γηπεδούχους βλέπει τον Αγκρή να μην έχει αναρρώσει ακόμη από βαριά θλάση στη γάμπα και τον Ακριβόπουλο να έχει ελαφρύ τράβηγμα στον προσαγωγό, ενώ και ο Σκαμάγκας νιώθει ενοχλήσεις στη μέση μετά την προπόνηση της περασμένης Πέμπτης. Οπότε 100% ετοιμοπόλεμοι είναι οι

Μπόγδανος, Γκοντόπουλος, Παρασκευάς, Ιλτσογλου, Σιμάκης, Καραγεώργος, Καραθανάσης, Φιλίππου και την 12αδα, αν δεν μπει σ’ αυτή κάποιος εκ των προαναφερθέντων, θα συμπληρώσουν οι έφηβοι Τζούμας, Μπέας, Μπάντελης, Ευαγγελινός, που προπονούνται πλέον κυρίως με το ανδρικό τμήμα.

Από την άλλη αμφίβολος είναι για την Αγριά ο Καραμήτσος, που έχει ξεπεράσει όμως σε μεγάλο βαθμό τη θλάση από το ματς με τους Τιτάνες Παλαμά, και δεδομένα απών ο τραυματίας Φύκας. Το τεχνικό δίδυμο των Κοσμάτου-Στρατίκη υπολογίζει στους Σαλεπτσή, Μοιρώτσο, Καραμανλή, Ντάκη, Χατζόπουλο, Αντωνόπουλο, Βλαχογιάννη, Αμπάρη, Κοψιαλή, Τσίρο, Ρόσσιο.

Για την επιστροφή

στις νίκες ο Γ.Σ.Α.

Μετά την πρώτη ήττα από τον Α.Ο. Τρίκαλα εκτός έδρας, ο Γ.Σ. Αλμυρού επιστρέφει στο «σπίτι» του, έχοντας δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι, αυτή τη φορά φιλοξενώντας τα Ιωάννινα Σ.Κ., που έχουν κάνει το απόλυτο μέχρι στιγμής.

Ετσι οι παίκτες του Παναγιώτη Νάνη, που έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους (Μαμούρας, Μαστέλος, Παπούλιας, Πολίτης, Μυλωνάς, Μασούρας, Κωτούλας, Κοντοστάθης, Πελεκάνος, Βαλαμούτης, Γώγουλας και Τάσσος), θέλουν να υποχρεώσουν τον ισχυρό αντίπαλό τους στην πρώτη τους ήττα και να τον φτάσουν στη βαθμολογία. Για να το καταφέρουν, πρέπει να μην παγιδευτούν από τη δυνατή του άμυνα, καθώς οι Γιαννιώτες δέχονται μέχρι στιγμής 60 πόντους μέσο όρο.

Το πρόγραμμα

Το σημερινό πρόγραμμα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής έχει ως εξής (ώρα έναρξης 17.00):

Παραμυθιάς, Παραμυθιά-Τρίκαλα

Καρακάσης-Λογοθέτης (Τσιγγέλης)

Αμπελώνα, Αμπελώνας-Αχέρων Καν.

Αναστασιάδης Π.-Χάνος (Βαρνάς)

Σοφάδων, Γ.Σ. Σοφάδων-Νίκαια 2012

Μπούγλος Π.-Κουρόγλου (Γκαρτζονίκας)

Παλαμά, Τιτάνες Παλ.-Άμφισσα

Πράττος-Σκρίνος (Μανάσης)

ΕΑΚ Βόλου, Ανόρθωση-Αγριά

Κατωτικίδης-Κασούμης (Μηναρετζόπουλος)

Αλμυρού, Γ.Σ. Αλμυρού-Ιωάννινα Σ.Κ.

Κοντογιάννης-Τοπαλίδης (Γκουντέλιας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου