ΜΠΑΣΚΕΤ

Αννα Χριστοδούλου η 7η μεταγραφή για τον Βόλο

αννα-χριστοδούλου-η-7η-μεταγραφή-για-το-882237

Την 7η μεταγραφή του έκανε επίσημα γνωστή ο νεοσύστατος Βόλος, που θα αγωνιστεί στο γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ, έχοντας μπει στην κλήρωση πάντως ως Ανόρθωση.

Πρόκειται για την Αννα Χριστοδούλου, η οποία έχει ανακοινωθεί επίσης ως η νέα προπονήτρια στο γυναικείο μπάσκετ της ΑΕΒ Διμηνίου, αναλαμβάνοντας και τις υποδομές του συλλόγου, αλλά και ως προπονήτρια της νεοσύστατης ακαδημίας μπάσκετ του Πυράσου.

Στην ανακοίνωση της Ανόρθωσης (Βόλου) αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Η Χριστοδούλου είναι Βολιώτισσα στην καταγωγή, είναι πολύ γνωστή στο γυναικείο μπάσκετ, αφού έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών σε αρκετές ομάδες της Αθήνας, όπως Σπόρτινγκ, Άρης Χολαργού, ΦΕΑ, Αμαρυλλίς Βριλησσίων, Προμηθέας Χαλανδρίου, Μαρούσι, Μελάς, Άγιος Ελευθέριος και επιστρέφει στην πόλη μας μετά από 15 χρόνια.

Η δυναμική guard έχει ύψος 1.72, διακρίνεται για το δυναμικό της παίξιμο, για το μακρινό της σουτ αλλά και για τα οργανωτικά της προσόντα.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Βόλου που παίρνει σάρκα και οστά, εκτός από τη Χριστοδούλου, έχει ήδη αποκτήσει τις έμπειρες Μαγκλάρα, Σουλτάνη, Ταντουρόφσκα, Αγαγιώτου, Κασνέστη, Αρβανίτη ενώ έχει έρθει σε συμφωνία με ακόμη μία αθλήτρια με συμμετοχές στην Α1 γυναικών(αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4) που θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα και μόλις υπογραφούν τα αντίστοιχα συμφωνητικά”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου