ΜΠΑΣΚΕΤ

Οπωσδήποτε να κερδίσει θέλει σήμερα η Νίκη

οπωσδήποτε-να-κερδίσει-θέλει-σήμερα-η-889670

Ένα παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει, δίνει σήμερα η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η σημερινή αναμέτρηση της Νίκης με τους κιτρινόμαυρους της Καρδίτσας στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, παρότι βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, είναι πολύ κρίσιμη για τη συνέχεια, καθώς οι κυανόλευκοι αφενός έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το 3 στα 3, αφετέρου η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα είναι επιτακτική απέναντι σε μία ομάδα που έχει στόχο επίσης τη σωτηρία και κάθε απώλεια είναι απαγορευμένη.

Η ομάδα του Ανδρέα Μαύρου έχει κάνει το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Πρωτέα Γρεβενών με οκτώ πόντους διαφορά στην πρεμιέρα και του Ναύαρχου Βότση με 19 πόντους στη Θεσσαλονίκη και σήμερα θέλει να υποχρεώσει στη δεύτερη ήττα της την Αναγέννηση.

Η ομάδα της Καρδίτσας έρχεται ανεβασμένη ψυχολογικά μετά την επιτυχία της απέναντι στον ΑΓΣ Ιωαννίνων στην έδρα της, δείχνοντας ότι ξεπέρασε την πολύ βαριά ήττα στο ξεκίνημα με 40 πόντους από τα Τρίκαλα.

Στο στρατόπεδο της Νίκης αναγνωρίζουν ότι η αντίπαλος τους είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι και με καλύτερο ρόστερ, κάτι που την κάνει επικίνδυνη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι πάλι την 3η αγωνιστική είχε γίνει το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο τη Νίκη, η οποία είχε κερδίσει με άνεση 84-63 και όλοι εύχονται κάτι ανάλογο να συμβεί και τώρα.

Για μία ακόμη φορά θα λείψουν ο Σπανόπουλος λόγω βαρέος διαστρέμματος και ο Τσεζμετζίδης εξαιτίας προβλήματος στον αστράγαλο. Από κει και πέρα μετά το φιλικό με τον Φίλιππο Βέροιας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, στο οποίο τραυματίστηκε στον καρπό, έχοντας ένα αστικό οίδημα, ο Σάκης Κουτίνας νιώθει ενοχλήσεις, κάτι που δεν τον έχει εμποδίσει βεβαίως να αποτελεί μέχρι στιγμής τον πρώτο σκόρερ του τρίτου ομίλου. Ο αρχηγός της Νίκης σε δύο παιχνίδια μετρά 55 πόντους, ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Χρήστος Νικολής του Ολυμπιακού Βόλου με 50 πόντους. Ο Κουτίνας θα αγωνιστεί κανονικά πάντως σήμερα, έστω κι αν συνεχίζει να πονά ελαφρώς και μεθαύριο Δευτέρα θα κάνει και ένεση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το σημερινό ματς η Δ.Ε. της Νίκης αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι, προσκαλούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας να παραβρεθούν και να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη.

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…

  • Γενική είσοδος: 5 ευρώ
  • Στην είσοδο του γηπέδου θα διατίθενται κάρτες διαρκείας
  • Κάτοχοι καρτών διαρκείας και παιδιά έως 14 ετών εισέρχονται δωρεάν
  • Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από ειδικά διαμορφωμένη παιδική κερκίδα».

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Σήμερα Σάββατο

Λευκάδας 17.00

Δόξα Λ.-Ολυμπιακός Β.

Καρπάνος-Καμήτσος

-Ασημακάκη (Ιωακειμίδης)

Βικέλας 17.00

Φίλιππος Β.-Πρωτέας Γρεβενών

Κατωτικίδης-Λουλουδιάδης

-Κοντογιάννης (Παπαδόπουλος Θ.)

Ν. Ιωνίας 17.00

Νίκη Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας

Γερακίνης-Παζώλης

-Βασιλόπουλος (Μηναρετζόπουλος)

Ιωαννίνων (Ν) 17.00

ΑΓΣ Ιωαννίνων-Τρίκαλα

Σαρακενίδης-Κολοκυθάς

-Καντερές (Τσιγγέλης)

Αύριο Κυριακή 23/10

Χαλκιοπούλειο 17.00

Έσπερος Λαμίας-Ναύαρχος Βότσης

Μαραμής-Δολγύρας

-Μπουγλός Π. (Μηναρετζόπουλος)

Ρεπό: Βίκος Ιωαννίνων.

Βαθμολογία

  1. Εσπερος Λαμίας 4
  2. Νίκη Βόλου 4
  3. Βίκος Ιωαννίνων 4
  4. Φίλιππος Βέροιας 3
  5. Ναύαρχος Βότσης 3
  6. Αναγέννηση Καρδίτσας 3
  7. Τρίκαλα Basket 2
  8. Πρωτέας Γρεβενών 2
  9. Ολυμπιακός Βόλου 2
  10. ΑΓΣ Ιωαννίνων 2
  11. Δόξα Λευκάδας 1

*Ρεπό έχουν κάνει Δόξα Λευκάδας και Τρίκαλα Basket.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου