ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιτυχημένο το σεμινάριο προπονητικής του BC Volos

επιτυχημένο-το-σεμινάριο-προπονητικ-874518

Επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο προπονητικής για μικρές ηλικίες που διοργάνωσε το BC Volos την περασμένη Κυριακή. Σε ανακοίνωση του βολιώτικου συλλόγου τονίζονται τα εξής:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο προπονητικής μικρών ηλικιών που διοργάνωσε η ομάδα μας σε συνεργασία με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου με ομιλητή τον ομοσπονδιακό μας προπονητή, κ. Ανδρουτσόπουλο Παναγιώτη, ειδικευμένο στη φυσιολογία της άσκησης.

Η θεματολογία και ο τρόπος που παρουσιάστηκαν ενθουσίασε τους προπονητές, τους αθλητές-αθλήτριες, γονείς και όσους βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο.

Τ’ αντικείμενα που διδάχτηκαν ήταν:

Προαγωγή της υγείας και μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης για αθλητές αναπτυξιακών ηλικιών

  • Αξιολόγηση αερόβιας ικανότητας. Προπόνηση αερόβιας ικανότητας στην παιδική και εφηβική ηλικία και φυσική βελτίωση στις επιμέρους ηλικιακές κατηγορίες ωρίμανσης καθώς και φυσική βελτίωση στις επιμέρους ηλικιακές κατηγορίες ωρίμανσης.
  • Αξιολόγηση δύναμης και της ταχύτητάς. Προπόνηση δύναμης και ταχύτητας στην παιδική και εφηβική ηλικία καθώς και φυσική βελτίωση στις επιμέρους ηλικιακές κατηγορίες ωρίμανσης.
  • Αξιολόγηση κινητικότητας (ευλυγισία – ευκαμψία)και συντονιστικών ικανοτήτων . Προπόνηση κινητικότητας και συντονιστικών ικανοτήτων στην παιδική και εφηβική ηλικία καθώς και φυσική βελτίωση στις επιμέρους ηλικιακές κατηγορίες ωρίμανσης.

Στο τέλος του σεμιναρίου ο ομιλητής μας ο κ. Ανδρουτσόπουλος δέχτηκε ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες πάνω στα θέματα που παρουσίασε και δόθηκαν αναμνηστικά δώρα για τη συμμετοχή του στο 2ο σεμινάριο που διοργάνωσε η ομάδα μας.

Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, κ. Βλιώρα Γιώργο, για τη συνεργασία του, τους ανθρώπους που στήριξαν το σεμινάριο, τους κ.κ. Κουγιάτσο Θανάση, Μαυροφώτη Νίκο, Καρακατσάνη Τάσο, Μαραγκουδάκη Ιωάννη, Βογιατζή Κώστα.

Στη λήξη του σεμιναρίου βγήκαν και οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες και οι υπεύθυνοι της ομάδας μας υποσχέθηκαν ακόμα ένα σεμινάριο με τον ερχομό της νέας χρονιάς.

Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ εύχονται σ’ όλους καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά ακόμα πιο σωστά σε όλα τα επίπεδα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου